Afwerking

Wil jij een verpletterde indruk achterlaten met een mooi ingebonden scriptie of essay?  Inbinden is dé finishing touch die zorgt voor een professionele uitstraling én optimale bescherming van je werk. Je kunt online je opdracht volledig naar eigen wens samenstellen. Eenvoudiger en sneller kan het niet.

Bekijk hieronder al onze opties die wij aanbieden. 

 

Garenloos inbinden

Bij Garenloos inbinden lijmen we de rug stevig om het binnenwerk heen. Deze bindwijze zorgt voor een mooie en professionele uitstraling. Daarnaast is Garenloos ook een duurzame manier van inbinden, omdat je hier lang en veelvuldig gebruik van kan maken. De voorkant, achterkant én rug kan worden bedrukt. De cover dient dan wel als een spread aangeleverd te worden! In het bestelformulier kun je de specifieke aanlevervoorwaarden vinden en gelukkig bieden wij hier ook templates voor aan! 

 

 

Wire-O inbinden

Kies je voor de Wire-O inbindmethode? Dan binden we het boek in met een stalen ringband. Deze ringbanden zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Bekaert-staal. Deze methode is ideaal voor kleine boekjes, aangezien er geen minimum aantal pagina's aan verbonden zit. Daarnaast is Wire-O inbinden perfect voor documenten waar je makkelijk door heen moet kunnen bladeren of die je open neer moet kunnen leggen (zoals een handleiding).

De omslag kun je zelf samenstellen! Kies voor transparant, (bedrukt) wit karton, zwart karton of een combinatie hiervan. Alle opties vind je terug in het bestelformulier.

Vouwen en nieten

Vouwen en nieten is de perfecte inbindmethode voor een magazine en is te bestellen in verschillende maten en papiersoorten. Wil je een professionele uitstraling? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Ga voor een lichtere papiersoort om kosten te drukken. Onze moderne machines vouwen magazines strak met een mooie vierkante rug. De nietjes worden in de vouwlijn geplaatst. Alle mogelijkheden vind je terug in het bestelformulier. 

Ronde hoeken

Bij veel producten (kaarten, boekjes, magazines) kun je ook kiezen voor ronde hoekjes. Dit geeft je product nèt dat beetje extra, in plaats van de standaard 'vierkant'. Door de ronde hoekjes krijgt je document een vriendelijke / zachte uitstraling. Op de foto kun je zien in welke mate rond de hoek wordt.

Nieten

Voor de optie nieten bieden wij verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een nietje in de linkerbovenhoek of voor 2 nietjes aan de linkerzijde van het document. Nieten is een handige en goedkope optie om bijvoorbeeld je handout bij elkaar te houden.

Ponsen

Het ponsen van printwerk zorgt er voor dat het printwerk op een nette manier in een multomap past. Wij kunnen de voor- en zijkant voorzien van inschuifstroken en de inhoudt inclusief tabbladen. Doordat wij werken met alle mogelijke maten ringbanden is de maat map altijd passend aan het binnenwerk.

Snijden

Wil je je document niet in een van de gangbare formaten laten printen, maar wil je het op A5 hebben, of er een unieke vorm aan geven? Bij ons kan dat, je kunt je document op elk gewenst formaat laten snijden. Wij leveren alle maten tussen A0 (1189mm x 841mm) en A7 (148mm x 105mm).

IKEA lijsten

IKEA lijsten zijn beschikbaar in diverse formaten, passe-partout is optioneel en zit standaard bijgeleverd. Je kunt deze bestellen bij het product poster

Geen nieuws


Nothing to show