Garenloos inbinden

Bij garenloos inbinden lijmen we de rug stevig om het binnenwerk heen. Deze bindwijze zorgt voor een mooie en professionele uitstraling. Daarnaast is garenloos inbinden ook een duurzame manier van inbinden, omdat je hier lang en veelvuldig gebruik van kan maken. 

Een kaft met bedrukte rug

Door voorkant, achterkant en zelfs de rug kan worden bedrukt bij garenloos inbinden. Wanneer er wordt gekozen voor de optie met een bedrukte rug, is het wel noodzakelijk dat de cover als spread wordt aangeverd. In deze spread zitten de drie delen al aan elkaar vastgeplakt als het ware. In het bestelformulier kun je de specifieke aanlevervoorwaarden terug vinden die precies bij jouw bestelling passen. Ook bieden wij onze klanten gratis templates aan voor de bedrukte ruggen: dat maakt het proces weer iets makkelijker! 

Kies voor een doorlopende kaft met bedrukte rug
Binding van garenloos inbinden

Een kaft met onbedrukte rug

Voor de mensen die wat minder thuis zijn in het hele design-proces, is er natuurlijk ook nog de optie om de rug onbedrukt te laten. In dit geval lever je gewoon je bestand in -zonder spreads- en zullen wij de eerste en laatste pagina gebruiken als voorkant en achterkant, mits dit is aangevinkt in het bestelformulier. Een blanco pagina als achterkant kan ook; dit is ook een optie in het online bestelformulier. Check altijd even de online preview zodat je kan zien hoe je bestand eruit zal komen te zien! 

Goedkoop garenloos inbinden

Waarom zou je veel geld uitgeven als het ook voor minder kan? Student-Print houdt rekening met studenten en hun studentenbudget. Daarom kan je je producten die je garenloos wil hebben ingebonden al vanaf de laagste prijzen laten printen. Er is keuze uit veel verschillende papiersoorten, soorten afwerkingen en of je je bestelling bijvoorbeeld met spoed of zonder spoed besteld. Je kan het zo goedkoop maken als je zelf wil! Benieuwd naar de prijzen? Vul het online bestelformulier in en zie meteen hoeveel jouw bestelling zou kosten! 

Geen nieuws


 • Fijn geholpen toen iets niet lukte.

  Gisteren door By Glin

  Fijn geholpen toen iets niet lukte. Print al paar maanden bij jullie, maar nog steeds tevreden. Elke keer weer blij als het pakketje op de mat valt.

 • Altijd super blij met jullie!

  2 dagen geleden door Michelle de Heer

  Altijd super blij met jullie! ik leerde jullie kennen via mijn studie grafische vormgeving. Nu heb ik een eigen bedrijf en vind ik het top dat jullie alles zo kunt kunnen printen + alle opties voor papier en verschillende onderdelen. Altijd super sne...

 • Elke keer weer tot nu toe goede…

  2 dagen geleden door Aranka

  Elke keer weer tot nu toe goede service! Heel blij mee!

Bekijk meer klantenbeoordelingen