Garenloos inbinden

Bij garenloos inbinden lijmen we de rug stevig om het binnenwerk heen. Deze bindwijze zorgt voor een mooie en professionele uitstraling. Daarnaast is garenloos inbinden ook een duurzame manier van inbinden, omdat je hier lang en veelvuldig gebruik van kan maken. 

Een kaft met bedrukte rug

Door voorkant, achterkant en zelfs de rug kan worden bedrukt bij garenloos inbinden. Wanneer er wordt gekozen voor de optie met een bedrukte rug, is het wel noodzakelijk dat de cover als spread wordt aangeverd. In deze spread zitten de drie delen al aan elkaar vastgeplakt als het ware. In het bestelformulier kun je de specifieke aanlevervoorwaarden terug vinden die precies bij jouw bestelling passen. Ook bieden wij onze klanten gratis templates aan voor de bedrukte ruggen: dat maakt het proces weer iets makkelijker! 

Kies voor een doorlopende kaft met bedrukte rug
Binding van garenloos inbinden

Een kaft met onbedrukte rug

Voor de mensen die wat minder thuis zijn in het hele design-proces, is er natuurlijk ook nog de optie om de rug onbedrukt te laten. In dit geval lever je gewoon je bestand in -zonder spreads- en zullen wij de eerste en laatste pagina gebruiken als voorkant en achterkant, mits dit is aangevinkt in het bestelformulier. Een blanco pagina als achterkant kan ook; dit is ook een optie in het online bestelformulier. Check altijd even de online preview zodat je kan zien hoe je bestand eruit zal komen te zien! 

Goedkoop garenloos inbinden

Waarom zou je veel geld uitgeven als het ook voor minder kan? Student-Print houdt rekening met studenten en hun studentenbudget. Daarom kan je je producten die je garenloos wil hebben ingebonden al vanaf de laagste prijzen laten printen. Er is keuze uit veel verschillende papiersoorten, soorten afwerkingen en of je je bestelling bijvoorbeeld met spoed of zonder spoed besteld. Je kan het zo goedkoop maken als je zelf wil! Benieuwd naar de prijzen? Vul het online bestelformulier in en zie meteen hoeveel jouw bestelling zou kosten! 

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen