Vouwen en nieten

Vouwen en nieten is de perfecte inbindmethode voor een magazine, kleine boekjes, etc., en is te bestellen in verschillende maten en papiersoorten. Geef je product een professionele uitstraling met deze inbindmethode. 

Hoe bestel ik 'Vouwen en nieten?'

In ons online bestelformulier kan je gemakkelijk en snel jouw document met een vouwen en nieten afwerking bestellen. 
Vul de oplage en het aantal pagina's in. Het aantal pagina's moet altijd deelbaar zijn door 4 aangezien bij deze afwerking gebruik wordt gemaakt van papier dat dubbel wordt gevouwen. Kies vervolgens voor een standaardformaat of vul je eigen formaat in. Is de opmaak van je bestand randloos en wil je geen witranden? Vink dan 'Randloos printen' aan. Vul vervolgens in of je je gehele bestand in kleur/zwart-wit wil hebben of alleen bepaalde pagina's. Bepaal daarna wel papiersoort je wil hebben en bepaal ook de afwerking. Zo kan je bijvoorbeeld het vakje 'Omslag glanzend' aanvinken voor een luxe uitstraling of kiezen voor ronde hoeken voor een meer speels uiterlijk.

Laat makkelijk je boekjes vouwen en nieten
Goedkoop vouwen en nieten

Snel vouwen en nieten?

Wij produceren alle bestellingen standaard binnen 24 uur om deze vervolgens met de post mee te geven. Heb je sneller je gevouwen en genieten boekje nodig? Geen probleem! Besteld met spoed en wij produceren jouw bestelling nóg sneller dan normaal. Ook kan je je bestelling zelf komen ophalen bij  bij onze vestiging in Amsterdam West (gratis) of bij één van onze pick-up points die verspreid zitten in Amsterdam (€1.50). 

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  5 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  5 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  5 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen