Wire-O inbinden

Kies je voor de Wire-O inbindmethode? Dan binden we het boek in met een stalen ringband. Deze ringbanden zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Bekaert-staal. Deze methode is ideaal voor kleine boekjes, aangezien er geen minimum aantal pagina's aan verbonden zit. Voor grotere boeken is het echter ook een ideale inbindmethode, want met Wire-O inbinden kan je het meest aantal pagina's inbinden! Wire-O inbinden is dus perfect voor documenten waar je makkelijk door heen moet kunnen bladeren of die je open neer moet kunnen leggen (zoals een handleiding).

Omslag met Wire-O inbinden

De omslag van je boek kun je gemakkelijk zelf samenstellen! Kies voor transparant, (bedrukt) wit karton, zwart karton of een combinatie hiervan. Ook kan je de keuze maken of je alleen aan de achterzijde of misschien zelfs aan beide kanten (meest gekozen optie) een kaft wil hebben. Alle precieze opties vind je terug in het bestelformulier.

Inbinden met stalen ringband
Kies voor een stevige inbindmethode

De ringband

Wij gebruiken ringbanden van hoog kwalitatief materiaal. Voor onze ringbanden hebben wij gekozen voor stevig Bekaert-staal. Zo ben je altijd verzekerd van een goede en betrouwbare binding en kan je nog lang gebruik maken van je bestelde producten. 

Goedkoop inbinden met ringband

Dankzij onze jarenlange ervaring en efficiëntie is het voor ons mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden en aangezien studenten vaak een lager budget hebben, houden wij deze prijzen ook laag. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om voor studie of eigen gebruik een mooi product te kunnen samen stellen. Het stunten met kortingscodes is niet van toepassing bij ons, wij vragen namelijk altijd al een eerlijke prijs voor onze producten. Transparantie, daar houden wij van. 

Nog goedkoper?

Wil jij je boeken nog goedkoper laten inbinden met een ringband? Kies dan in ons bestelformulier voor de Budget verzendoptie. Deze verzendoptie duurt iets langer dan de standaard verzending, maar in ruil hiervoor krijg je nog eens 10% extra korting op onze - al lage - prijzen! 

Geen nieuws


 • Fijn geholpen toen iets niet lukte.

  Gisteren door By Glin

  Fijn geholpen toen iets niet lukte. Print al paar maanden bij jullie, maar nog steeds tevreden. Elke keer weer blij als het pakketje op de mat valt.

 • Altijd super blij met jullie!

  2 dagen geleden door Michelle de Heer

  Altijd super blij met jullie! ik leerde jullie kennen via mijn studie grafische vormgeving. Nu heb ik een eigen bedrijf en vind ik het top dat jullie alles zo kunt kunnen printen + alle opties voor papier en verschillende onderdelen. Altijd super sne...

 • Elke keer weer tot nu toe goede…

  2 dagen geleden door Aranka

  Elke keer weer tot nu toe goede service! Heel blij mee!

Bekijk meer klantenbeoordelingen