Wire-O inbinden

Kies je voor de Wire-O inbindmethode? Dan binden we het boek in met een stalen ringband. Deze ringbanden zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Bekaert-staal. Deze methode is ideaal voor kleine boekjes, aangezien er geen minimum aantal pagina's aan verbonden zit. Voor grotere boeken is het echter ook een ideale inbindmethode, want met Wire-O inbinden kan je het meest aantal pagina's inbinden! Wire-O inbinden is dus perfect voor documenten waar je makkelijk door heen moet kunnen bladeren of die je open neer moet kunnen leggen (zoals een handleiding).

Omslag met Wire-O inbinden

De omslag van je boek kun je gemakkelijk zelf samenstellen! Kies voor transparant, (bedrukt) wit karton, zwart karton of een combinatie hiervan. Ook kan je de keuze maken of je alleen aan de achterzijde of misschien zelfs aan beide kanten (meest gekozen optie) een kaft wil hebben. Alle precieze opties vind je terug in het bestelformulier.

Inbinden met stalen ringband
Kies voor een stevige inbindmethode

De ringband

Wij gebruiken ringbanden van hoog kwalitatief materiaal. Voor onze ringbanden hebben wij gekozen voor stevig Bekaert-staal. Zo ben je altijd verzekerd van een goede en betrouwbare binding en kan je nog lang gebruik maken van je bestelde producten. 

Goedkoop inbinden met ringband

Dankzij onze jarenlange ervaring en efficiëntie is het voor ons mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden en aangezien studenten vaak een lager budget hebben, houden wij deze prijzen ook laag. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om voor studie of eigen gebruik een mooi product te kunnen samen stellen. Het stunten met kortingscodes is niet van toepassing bij ons, wij vragen namelijk altijd al een eerlijke prijs voor onze producten. Transparantie, daar houden wij van. 

Nog goedkoper?

Wil jij je boeken nog goedkoper laten inbinden met een ringband? Kies dan in ons bestelformulier voor de Budget verzendoptie. Deze verzendoptie duurt iets langer dan de standaard verzending, maar in ruil hiervoor krijg je nog eens 10% extra korting op onze - al lage - prijzen! 

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  5 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  5 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  5 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen