Betalen

Ideal

Wil je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online een aankoop doen? Dan is iDEAL perfect! Alle internetbankierders kunnen hier direct gebruik van maken zonder dat hier een aanmelding voor nodig is. Wanneer de betaling succesvol is afgerond, wordt de opdracht in ons systeem verwerkt en ontvang je een bevestiging per mail.

Betaal met iDEAL en ontvang 3% extra korting!

Overschrijven

Een andere betaaloptie is om het bedrag over te schrijven naar onze rekening. Wij zullen starten zodra het geld binnen is. Let op: vermeld het ordernummer in de beschrijving.

Op rekening

Speciaal voor onze vaste klanten bieden wij deze optie aan. Wij beoordelen per klant of je hier in aanmerking voor komt. Je kunt contact opnemen met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Paypal

Wil je geen persoonsgegevens delen? Betaal dan veilig en snel via PayPal.

Creditcard

Je kunt betalen met Mastercard, VISA en American Express.

Eenmalige incasso

Met deze methode geef je toestemming om het bedrag automatisch van je rekening te laten schrijven. Dit is alleen een optie voor bedrijven.

Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten! Betaal eenvoudig en snel met Mister Cash.

Giropay

Speciaal voor onze Duitse klanten! 

Online Maestro

Hiermee kunnen klanten uit Belgie, Frankrijk en Engeland online betalen.

Direct ebanking

Deze eenvoudige betaalmethode wordt veel gebruikt in Europa.

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen