Budget prints (NIEUW!)

Wil je graag goedkoop een handleiding, samenvatting of informatiepapier laten printen? Met onze nieuwe budget optie kun je goedkoop en snel je printwerk bij ons laten produceren! Deze optie is tijdelijk tot wel 50% goedkoper dan de standaard print prijzen!

Door de combinatie van de sneldrogende inkt en het gebruikt van ons ecologische 80 grams paperwise papier, is het product "budget" niet alleen goedkoop, maar ook erg milieubewust! Met onze budgetprinter kunnen wij razendsnel jouw documenten printen, zodat je niet alleen voor een lage prijs maar ook nog eens snel jouw producten in huis hebt! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw budget prints

Budget afwerk opties

 • Kies voor de optie zwart/wit of kleur, hiermee kan je zelf het uiterlijk van je artikel bepalen.
 • Onze budgetproducten worden standaard op 80 grams paperwise papier geleverd om de laagste prijs te garanderen.
 • Het standaardformaat is A4 formaat.
 • Kies voor enkelzijdig of dubbelzijdig printen.
 • Bij de budgetoptie is er keuze uit 3 verschillende afwerkingen: losbladig, ponsen of nieten. 
Goedkoop losbladig printen
Houd al je prints bij elkaar met 1 nietje in de linkerbovenhoek of 2 links aan de zijkant!
Kies voor de optie ponsen (2 of 4-gaats) om je product in een multomap op te bergen

Prijs-kwaliteit verhouding

De prijs-kwaliteit verhouding van onze nieuwe budgetoptie is zeker om over naar huis te schrijven. De documenten zullen na printen zeer goed leesbaar zijn en ook blijft de inktkwaliteit hoog. Waar wel rekening mee moet worden gehouden is het feit dat de intensiteit van kleuren zoals zwart minder zullen uitvallen dan je normaal van ons gewend zou zijn. Een zwarte tekst wordt dus iets minder diepzwart geprint. Desalniettemin is het printwerk uitstekend te lezen en gezien de lage prijs is de budget optie dus de perfecte keuze voor printwerk wat eenmalig wordt gebruikt, denk aan:

 • Samenvattingen
 • Literatuur artikelen
 • Collegeslides
 • Handleidingen
 • (Inschrijf) formulieren
 • Hand-outs
 • Simpele A4 flyers

Goedkoop en ook nog eens milieubewust

Door enkel het gebruik van ons ecologische 80 grams paperwise papier in combinatie met de sneldrogende inkt van de nieuwe Riso ComColor printer, is het produceren van budgetproducten erg milieubewust. Deze printer heeft in tegenstelling tot printers met een "toner techniek" geen warmte nodig om de afdruk aan te brengen en is dus zeer energiezuinig. Door de hoge productiecapaciteit en de techniek van de inkjet hoeft de printer minder lang te draaien wat zorgt voor een zeer kleine milieuvoetafdruk. Ook heeft de inkt een veel lagere impact op het milieu dan dat toner heeft.

Bij Printenbind.nl hechten wij veel waarde aan het milieubewust omgaan met onze bestellingen en de productie hiervan. Daarom zijn wij erg trots op onze nieuwe milieubewuste budget optie en raden wij dit iedereen aan.

Kan mijn bestelling nog goedkoper?

Jazeker! Om de kosten zo laag mogelijk te houden kan je er voor kiezen om je bestelling gratis bij ons te komen afhalen. Is onze vestiging bij omgeving Sloterdijk net iets te ver om heen te gaan? Kies dan uit een van onze pick-up points die verspreid zitten over Amsterdam. Heb je als student geen tijd om ergens heen te gaan? Natuurlijk is het verzenden van jouw bestelling ook altijd nog een optie. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 61.067 budget prints geproduceerd!

Geen nieuws


 • Goed en voordelig

  Gepubliceerd op 19 February 2020 door Andre

  Goed budget-product, snel geleverd.

 • Snel en goede kwaliteit!

  Gepubliceerd op 20 January 2020 door Céleste

  Ik heb zelf kaartjes ontworpen voor mijn presentatie. Ik heb gekozen voor Printenbind.nl omdat ze veel keus hadden en binnen mijn budget pasten. Ik kreeg ze al heel snel binnen en ben er heel erg tevreden mee! Ik zal hier zeker nog eens bestellen! Ze...

 • Op donderdagavond een bestelling…

  Gepubliceerd op 07 September 2019 door WrdHaa

  Op donderdagavond een bestelling geplaatst voor een bladzijde of 50 op dik kaartpapier. Er was geen haast bij deze order dus ik had voor de budget optie gekozen, er stond dan een verwachte leveringsdag van de volgende woensdag (kleine week) voor. Ech...

Bekijk meer klantenbeoordelingen