Budget prints

LET OP! De budget prints is tijdelijk niet meer beschikbaar!

Wil je graag goedkoop een handleiding, samenvatting of ander losbladig drukwerk printen? Met onze nieuwe budget optie kun je goedkoop en snel je printwerk bij ons laten produceren! Deze optie is tot wel 50% goedkoper dan de standaard print prijzen!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw budget prints

Budget afwerk opties

 • Kies voor de optie zwart/wit of kleur, hiermee kan je zelf het uiterlijk van je artikel bepalen.
 • Onze budgetproducten worden standaard op 80 grams paperwise papier geleverd om de laagste prijs te garanderen.
 • Het standaardformaat is A4 formaat.
 • Kies voor enkelzijdig of dubbelzijdig printen.
 • Bij de budgetoptie is er keuze uit 3 verschillende afwerkingen: losbladig, ponsen of nieten. 
Goedkoop losbladig printen
Houd al je prints bij elkaar met 1 nietje in de linkerbovenhoek of 2 links aan de zijkant!
Kies voor de optie ponsen (2 of 4-gaats) om je product in een multomap op te bergen

Prijs-kwaliteit verhouding

De prijs-kwaliteit verhouding van onze nieuwe budgetoptie is zeker om over naar huis te schrijven. De documenten zullen na printen zeer goed leesbaar zijn en ook blijft de inktkwaliteit hoog. Waar wel rekening mee moet worden gehouden is het feit dat de intensiteit van kleuren zoals zwart minder zullen uitvallen dan je normaal van ons gewend zou zijn. Een zwarte tekst wordt dus iets minder diepzwart geprint. Desalniettemin is het printwerk uitstekend te lezen en gezien de lage prijs is de budget optie dus de perfecte keuze voor printwerk dat eenmalig wordt gebruikt, denk aan:

 • Samenvattingen
 • Literatuur artikelen
 • Collegeslides
 • Handleidingen
 • (Inschrijf) formulieren
 • Hand-outs
 • Simpele A4 flyers

Goedkoop én milieubewust

Door enkel het gebruik van ons ecologische 80 grams paperwise papier in combinatie met de sneldrogende inkt van de nieuwe Riso ComColor printer, is het produceren van budgetproducten erg milieubewust. Deze printer heeft in tegenstelling tot printers met een "toner techniek" geen warmte nodig om de afdruk aan te brengen en is dus zeer energiezuinig. Door de hoge productiecapaciteit en de techniek van de inkjet hoeft de printer minder lang te draaien wat zorgt voor een zeer kleine milieuvoetafdruk. Ook heeft de inkt een veel lagere impact op het milieu dan dat toner heeft.

Bij Printenbind.nl hechten wij veel waarde aan het milieubewust omgaan met onze bestellingen en de productie hiervan. Daarom zijn wij erg trots op onze milieubewuste budget optie en raden wij dit iedereen aan.

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Zeker niet! Wij hanteren hoge standaarden bij Student-Print, alleen vinden wij het ook belangrijk dat prints betaalbaar zijn voor iedereen. In het geval van de budget prints zijn de kleuren iets minder fel, maar in de praktijk zul je hier niet veel van merken. Hier tegenover staat een fikse korting op onze prijzen (die sowieso al laag zijn!). De prijs-kwaliteit verhouding blijft zoals je die van ons gewend bent! 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 100.874 budget prints geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede klantenservice en snelle reactie…

  Gepubliceerd op 22 July 2021 door Lm

  Goede klantenservice en snelle reactie op de chat. Mijn product is heel mooi geworden. Aanrader, ook als je een kleiner budget hebt.

 • Budget drukken in hoge kwaliteit

  Gepubliceerd op 21 December 2020 door Hanna

  Altijd goede service en klantvriendelijk! Als een document verkeerd aangeleverd is hoor je het altijd en de producten zijn uitstekende kwaliteit

 • Prima!

  Gepubliceerd op 05 October 2020 door Koen

  Zoals altijd weer prima. Snelle service, zelfs bij de budget optie. Kwaliteit meer dan prima. Niets op aan te merken.

Bekijk meer klantenbeoordelingen