Eigen productie

Wij produceren alles in eigen huis, hierdoor kunnen wij een top product leveren. Vanaf de kleinste bestellingen tot aan de grootste aantallen, voor ons geen probleem. Wij produceren alles op de meest efficiënte wijze met de beste kwaliteit. Ga voor zekerheid en bestel bij Student-print!

De voordelen van Student-print

 • Lage prijzen door efficiëntie en optimalisatie in de bedrijfsprocessen
 • Kwaliteitsgarantie door directe controle
 • Minimale kans op fouten
 • Snelle levering

Je kunt alleen een topproduct en de beste service aanbieden door te produceren in eigen huis. Veel drukkerijen besteden hun werk uit om meer winst te behalen. Wij doen dit bewust niet, omdat de klant bij ons centraal staat.

Afhalen

Wij produceren alles in eigen huis waar je je bestelling ook af kunt halen. Onze medewerkers verwelkomen je met veel plezier aan de afhaalbalie. De locatie is eenvoudig te bereiken per auto (ring A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg, 4 minuten lopen). Ben je benieuwd of je pakketje al eerder klaarligt dan 16:00 uur? Wij sturen standaard een mail en/of sms als we de opdracht voor je hebben afgerond. 

Onze printers

Student-print heeft een samenwerking met Ricoh. Wij werken met drie Ricoh Pro™C7110sx en twee Ricoh Pro™C9110 printers die worden onderhouden door de experts van Ricoh wat zorgt voor zo min mogelijk down-time. Wij kunnen hierdoor een constante output leveren van dezelfde kwaliteit, mede dankzij de dagelijkse calibratie met speciale meetinstrumenten. Dit is een op laser gebaseerde techniek die print met CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow, Black) kleuren.

Grootformaat printers

Naast de Ricohprinters maken wij gebruik van de Canon IPF8400S. De printer is speciaal voor grootformaatprints zoals poster en heeft een groot kleurbereik door te printen met 8-kleuren. De inkt is daarnaast op waterbasis waardoor dit ook mileuvriendelijk is. Het maximale formaat is B0.

Inbindmachine perfect binder

Met de perfect binder produceren wij onze garenloos boeken. Deze afwerking is zeer fraai en consistent. Daarnaast kunnen wij grote oplages binnen 24u leveren, omdat de machine een capaciteit heeft van 360 boekjes per uur. De machine rilt de omslag, lijmt de rug en bindt het boek automatisch en stevig binnen 10 seconden in!

Diverse inbindmachines

Ons streven is om zo snel mogelijk te leveren. Om dit te kunnen bewerkstelligen beschikken wij over inbindmachines met een hoge doorloopsnelheid. We beschikken over een grote capiciteit en kunnen wij onze snelle levering nakomen.

Snijmachine

Wij kunnen jouw product op elk gewenst formaat leveren dankzij onze nauwkeurige snijmachines. Ga naar artikel samenstellen om te kijken of het gewenste formaat mogelijk is voor jouw bestelling.

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen