Due to the peak in orders, we are unable to produce all orders on time, please take a longer delivery time into account. Sorry for this inconvenience
Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvenience.

Betalen

Ideal

Wil je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online een aankoop doen? Dan is iDEAL perfect! Alle internetbankierders kunnen hier direct gebruik van maken zonder dat hier een aanmelding voor nodig is. Wanneer de betaling succesvol is afgerond, wordt de opdracht in ons systeem verwerkt en ontvang je een bevestiging per mail.

Betaal met iDEAL en ontvang 3% extra korting!

Overschrijven

Een andere betaaloptie is om het bedrag over te schrijven naar onze rekening. Wij zullen starten zodra het geld binnen is. Let op: vermeld het ordernummer in de beschrijving.

Op rekening

Speciaal voor onze vaste klanten bieden wij deze optie aan. Wij beoordelen per klant of je hier in aanmerking voor komt. Je kunt contact opnemen met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Paypal

Wil je geen persoonsgegevens delen? Betaal dan veilig en snel via PayPal.

Creditcard

Je kunt betalen met Mastercard, VISA en American Express.

Eenmalige incasso

Met deze methode geef je toestemming om het bedrag automatisch van je rekening te laten schrijven. Dit is alleen een optie voor bedrijven.

Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten! Betaal eenvoudig en snel met Mister Cash.

Giropay

Speciaal voor onze Duitse klanten! 

Online Maestro

Hiermee kunnen klanten uit Belgie, Frankrijk en Engeland online betalen.

Direct ebanking

Deze eenvoudige betaalmethode wordt veel gebruikt in Europa.

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Published on 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Published on 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat minder? Plaats dan nu jouw eigen logo op het verzendlabel!

Show more news articles

 • Super mooie stickers!!

  11 days ago by KK

  Super mooie stickers!!

 • Good turnarround

  12 days ago by Susy Eddleman

  There was dissatisfaction with the way things went when i didn't send in the right file. I feel like we were able to work things out.

 • I made two orders on this site and I'm…

  12 days ago by Anastasia Chikhladze

  I made two orders on this site and I'm absolutely satisfied. Low prices, very high quality and fast delivery. Highly recommend Printenbind. Next time I will come back to this service again.

Show more customer reviews