Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvinience.

Folder printen

Ben je op zoek naar een drukker die mooie maar scherp geprijsde folders kan printen? Laat dan gemakkelijk en snel al je folders printen bij Student-Print. Klik op de "Bestel nu" knop en maak gebruik van ons handige bestelformulier inclusief online preview! 

Already prepared your document? Order your folded flyer directly.

Online folders printen

Dankzij ons handige online bestelformulier is het super makkelijk geworden om online folders te bestellen

 • Veel van onze folders worden op A5 formaat gedrukt, maar andere formaten (A4, A6, Din long of afwijkende formaten) zijn ook mogelijk.
 • Het aanleveren van documenten moet gebeuren in losse pagina's en dus niet in spreads.
 • Kies of je een folder in kleur of zwart/wit wil hebben.
 • Bepaal het papiersoort: de meest populaire papiersoort voor folders is 160gr maar je hebt keuze uit vele papiersoorten.
 • Kies voor een midden vouw aan de lange of korte zijde.
 • Wil je een luxe uitstraling achterlaten met je folders? Kies dan voor een coating die zorgt voor extra glans en bescherming. 
Goedkope folders laten printen?
Goedkope folders mét hoge kwaliteit
Online folder printen bij Student-Print

Kleine oplage folders laten drukken

Door onze gestroomlijnde processen is het zelfs bij kleine oplages van folders mogelijk om deze voor een lage prijs te bestellen. Hierdoor is het al mogelijk om 1 folder te laten drukken, zonder de hoofdprijs te betalen. Wil je het liever nog goedkoper hebben? Haal je folders dan gratis af bij onze vestiging in Amsterdam of maak gebruik van een van onze pick-up points. Uiteraard kan je je bestelling ook gewoon laten bezorgen met veel verschillende bezorgopties.

Goedkoop folders bestellen

Wil jij voor de laagste prijs folders laten drukken? Kies dan voor lichtere papiersoorten om kosten te besparen. Is een luxe uitstraling belangrijker dan de laagste prijs? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Bij vragen over papiersoorten kan je 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice. Of vraag tegen verzendkosten een papiermonsterboekje aan met al onze papiersoorten erin, zodat je altijd de juiste papierkeuze maakt. 

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Nee, wij verwerken bestanden altijd zonder spreads. Lever enkel de bladzijdes aan in de juiste volgorde, en wij doen de rest.

Wanneer je jouw bestand upload in ons online bestelformulier en bepaalt wat voor specificaties jij voor jouw product wil hebben, zal ons systeem een online preview geven van jouw bestand. Zo kun je checken of alles naar wens is voordat je een definitieve bestelling plaatst. Wel zo handig, toch?

Met onze professionele materialen en machines zijn wij in staat om een goede kwaliteit te leveren in het printen en inbinden van alle bestellingen. Wij scoren niet voor niks een 9.4 onder meer dan 2600 reviews!

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Pro-printshop has produced 276.035 of folders!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Published on 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Published on 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat minder? Plaats dan nu jouw eigen logo op het verzendlabel!

Show more news articles

 • Quick, good quality and fair pricing.

  2 days ago by Sofie Lan

  My uni decided to no longer offer the printed reader for some of my courses, however I prefer to study from a physical reader. I ordered it and it arrived on the uni very fast and was nicely bound, despite the fact that I got the cheapest option. It...

 • Very good quality and the service was…

  2 days ago by Saboori Line

  Very good quality and the service was nice and quick! /Carpix.nl

 • Exactly as promised.

  2 days ago by Duco de Knegt

  Exactly as promised. I ordered express delivery before 13:00 and was able to pick it up the same day at 15:30. would recommend.

Show more customer reviews