Due to the peak in orders, we are unable to produce all orders on time, please take a longer delivery time into account. Sorry for this inconvenience
Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvenience.

Vaste klanten

Onze vaste klanten waarderen wij zeer. Daarom doen er alles aan om een gezonde relatie te onderhouden. Een goede samenwerking waarin er ruimte wordt gegeven aan elkaar zorgt op lange termijn voor het optimaal resultaat waar wij naar streven. Er is altijd de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek met elkaar aan te gaan om alle zaken goed op elkaar af te stemmen.

Korting

Wij hanteren een beleid waarin we geen vaste korting geven, vanwege het feit dat we al absulute bodemprijzen bieden. De prijs ontstaat uit materiaal- en arbeids- en servicekosten. Daarnaast hanteren wij standaard staffelkortingen. Dus: hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per exemplaar.

Favorieten

Bestel je vaak dezelfde producten? Dan hebben wij een handige tool voor jou: favorieten! Hiermee kun je artikelen vastzetten (bewaren) waardoor je met een simpele klik de juiste samenstelling voor het artikel hebt. 

Grootverbruiker

Plaats je wekelijks bestellingen en hanteert onze webshop de duurdere staffel, terwijl je in werkelijkheid een grootverbruiker bent? Neem dan contact met ons of om vaste staffelkortingen vast te leggen! Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen. De contactpersoon hiervoor is Bart van Diepen. 

Contact

Required
Required
E-mail is invalid
Required
Thank you for your message. We will contact you as soon as possible.

Contact

Required
Required
E-mail is invalid
Required
Thank you for your message. We will contact you as soon as possible.
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Published on 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Published on 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat minder? Plaats dan nu jouw eigen logo op het verzendlabel!

Show more news articles

 • Super mooie stickers!!

  11 days ago by KK

  Super mooie stickers!!

 • Good turnarround

  12 days ago by Susy Eddleman

  There was dissatisfaction with the way things went when i didn't send in the right file. I feel like we were able to work things out.

 • I made two orders on this site and I'm…

  12 days ago by Anastasia Chikhladze

  I made two orders on this site and I'm absolutely satisfied. Low prices, very high quality and fast delivery. Highly recommend Printenbind. Next time I will come back to this service again.

Show more customer reviews