Enveloppen bestellen

Heb je uitnodigingen voor een verjaardag, bruiloft of zakelijk event? Bestel gemakkelijk en snel je eveloppen online bij Student-Print. Met 22 verschillende kleuren is er altijd een envelop die perfect bij jouw kaart past. En met onze standaard snelle levertijden heb je de enveloppen altijd op tijd in huis! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw envelop
  • Keuze uit 22 verschillende kleuren voor je enveloppen uit de categorieën basis, pastel, felle, donkere en metallic kleuren. 
  • Kies het formaat van uw enveloppen: A6, A5, vierkant (135x135) of Din long (210x99).
  • Onze enveloppen zijn van hoge kwaliteit 120 grams papier.
  • De sluiting van onze enveloppen zijn gegomd. Dit betekent dat in een droge toestand de envelop niet kleeft, maar bij bevochtiging van de rand kan de envelop worden dicht geplakt. 
Grote keuzemogelijkheid van enveloppen
Bestel goedkoop enveloppen bij Student-Print
Snelle verzending van je enveloppen

Gemakkelijk gekleurde enveloppen bestellen

Door middel van ons online bestelformulier is het mogelijk om gemakkelijk gekleurde enveloppen te bestellen bij Student-Print. Doorloop ons simpele bestelformulier, vul je gegevens in en ontvang binnen korte tijd je enveloppen! Mede door het bestelformulier is het voor ons mogelijk om de prijzen van enveloppen zo laag mogelijk te houden. Uiteraard ziet de klant dit terug in de prijzen!

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 14.195 enveloppen geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show