Flyer

Heb je binnenkort een evenement te organiseren? Promoot deze dan eenvoudig met behulp van flyers. Wij printen jouw flyers snel, in hoge kwaliteit en denken ook nog eens aan je studentenbudget. Of je nu een bestelling wil plaatsen voor een grote oplage of voor een kleine oplage: het kan allemaal! Perfect voor studentenverenigingen, studieverenigingen of studieopdrachten maar natuurlijk ook voor persoonlijk gebruik. 

 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw flyer

Altijd flyers naar jouw wens

  • De meeste flyers worden op A4, A5 of A6 besteld, maar ook afwijkende formaten zijn mogelijk
  • Kies de papiersoort: 80, 100, 160, 300 grams papier, 350 grams card of nevertear
  • Kies voor de optie "randloos" om je flyers zonder witranden te laten printen
  • Kies voor kleur of zwart/wit en dubbel- of enkelzijdig printen 
  • Kies voor een extra luxe uitstraling de optie "coating"
Goedkoop je flyers laten printen
Altijd snelle levering van je flyers
Keuze uit vele formaten flyers of eigen formaten

Snel jouw flyers in huis

Doordat wij online werken is het niet alleen makkelijk om een bestelling te plaatsen, maar zijn we ook goedkoop. Daarnaast zijn deadlines vrijwel geen probleem. Wij leveren standaard binnen twee werkdagen (afhalen binnen een werkdag), maar het kan nog sneller! Plaats voor 13:00u met spoed je bestelling en de volgende werkdag heb je jouw flyers al in huis of je kunt ze dezelfde dag nog afhalen in Amsterdam bij onze vestiging of bij een van onze pick-up points. Dit betekent dat je al binnen drie uur je flyers zou kunnen afhalen! 

Lage prijzen

Vanwege het feit dat wij uitsluitend online bestellingen verwerken hebben wij de mogelijkheid om efficiënt aan de slag te gaan. Ook hebben wij dankzij jarenlange ervaring de expertise opgebouwd om documenten via een geautomatiseerd proces te printen en in te binden. Doordat wij alles zelf in eigen huis produceren kunnen wij de beste producten en service leveren voor de laagste prijs. Optimale business processing houdt onze kosten laag, en onze klanten plukken hier de vruchten van met lage prijzen voor al onze producten. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 11.854.082 flyers geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show