Flyer

Wij printen jouw flyers snel, in hoge kwaliteit en denken ook nog eens aan je studentenbudget. Of je nu een bestelling wil plaatsen voor een grote oplage of voor een kleine oplage: het kan allemaal! Perfect voor studenten- en studieverenigingen maar natuurlijk ook voor zakelijk en persoonlijk gebruik. 

 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw flyer

Altijd flyers naar jouw wens

 • De meeste flyers worden op A4, A5 of A6 besteld, maar ook afwijkende formaten zijn mogelijk
 • Kies uit één van 10 papiersoorten
 • Kies voor de optie "randloos" om je flyers zonder witranden te laten printen
 • Kies voor kleur of zwart/wit en dubbel- of enkelzijdig printen 
 • Kies voor een extra luxe uitstraling de optie "coating" of ga voor een afwerking met ronde hoeken. 
Goedkoop je flyers laten printen
Altijd snelle levering van je flyers
Gemakkelijk online flyers printen

Snelle verzending van flyers

Strakke deadlines zijn voor ons geen probleem. Met pakketpost leveren wij standaard binnen twee werkdagen maar het kan nog sneller! Plaats voor 13:00u met spoed je bestelling en de volgende werkdag heb je jouw flyers al in huis of je kunt ze dezelfde dag nog afhalen in Amsterdam bij onze vestiging of bij een van onze pick-up points. Dit betekent dat je al binnen drie uur je flyers zou kunnen afhalen! 

Goedkope flyers, hoge kwaliteit

Vanwege het feit dat wij uitsluitend online bestellingen verwerken hebben wij de mogelijkheid om efficiënt aan de slag te gaan. Ook hebben wij dankzij jarenlange ervaring de expertise opgebouwd om documenten via een geautomatiseerd proces te printen en in te binden. Doordat wij alles zelf in eigen huis produceren kunnen wij de beste producten en service leveren voor de laagste prijs. Optimale business processing houdt onze kosten laag, en onze klanten plukken hier de vruchten van met lage prijzen voor al onze producten. 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Voor het product flyer heb je de keuze uit de volgende papiersoorten:

 • Roman biotop (crème 90 gr)
 • Stevig ( wit 100 gr)
 • Extra stevig (wit 160 gr)
 • Glanzend (gebroken wit 170 gr)
 • Zeer stevig (wit 250 gr)
 • Natuurkarton (wit 300 gr)
 • Kaat (gebroken wit 350 gr)
 • Nevertear (

Ben je niet zeker van je papierkeuze? Bestel dan een papiermonsterboekje (tegen verzendkosten) of vraag onze klantenservice om advies. Op zoek naar een ander papiersoort? Probeer eens ons product "losbladig" om ook onze bijzondere papiersoorten te bestellen. 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 20.030.629 flyers geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Product vergeten

  4 dagen geleden door Laura Stal

  Meestal prima, maar deze keer miste er een onderdeel van de bestelling en zat er drukwerk bij van een andere klant. Gelukkig werd er snel op mijn mail gereageerd en werd het goed opgepakt!

 • Tevrden klant

  26 dagen geleden door R. Willemsen

  Tevrden klant

 • Goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 17 September 2021 door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

Bekijk meer klantenbeoordelingen