Social media fotoframe bedrukken

Op zoek naar een originele manier om een grotere impact te maken op social media met je bedrijf? Of ben je op zoek naar leuke foto props om te kunnen gebruiken op je student of studievereniging? Of misschien een photobooth voor bij de wekelijkse hockeyfeesten? Je kan het zo gek niet bedenken! Een fotoframe, photobooth, fotobooth, selfie frame of foto props: allemaal benamingen voor een manier om te zorgen dat foto's worden gemaakt en/of gedeeld op social media. Bij Student-Print.nl bestel je gemakkelijk en goedkoop je fotoframes, met een standaard snelle verzending! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw

Voor welke evenementen kan je een fotoframe gebruiken?

Uiteraard kun je fotoframes gebruiken voor vele evenementen. Eigenlijk is de vuistregel: wil je als organisator van een feest dat er foto's worden gemaakt? Dan is een fotoframe perfect voor jouw evenement! Zo zijn onze fotoframes voornamelijk populair bij evenementen zoals:

  • Studentenfeesten
  • Bruiloften
  • Verlovingsfeesten
  • Verjaardagen
  • Babyshowers
  • Bedrijfsfeesten
  • Trouwfeesten

Soorten fotoframes

Wij hebben voor 6 verschillende templates gezorgd die kunnen worden bewerkt in onze online editor. Zo hebben wij een fotoframe template voor Instagram, Facebook en Whatsapp in zowel Nederlands als Engels. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Mis je een bepaald soort fotoframe? Neem contact op met onze klantenservice, en wie weet maken we van jouw voorkeur een standaard template! 

Stel zelf je eigen fotoframe samen

Door middel van onze eigen online editor is het mogelijk om zelf gemakkelijk je fotoframe samen te stellen. Bepaalde onderdelen van de templates staan vast, denk bijvoorbeeld aan het zwarte vak dat uiteindelijk zal worden uitgesneden of de opmaak van het bord in zijn algemeen. Alle teksten en cijfers zijn natuurlijk wel aan te passen naar hoe jij het graag wilt. Zo kun je je eigen logo uploaden, teksten en hashtags toevoegen en bepalen hoeveel likes een bord heeft.

Hoe groot wordt de uitsnede van mijn fotoframe?

Onze fotoframes hebben standaard een A1 formaat met eenzelfde uitsnede voor alle fotoframes. De ruimte om de foto's in te maken is 54 mm breed en 47 mm hoog. 

Foto frames altijd snel in huis

Waar het bij andere bedrijven vaak tot een week kan duren tot jij je social media fotoframe ontvangt, is dat bij Printenbind.nl wel anders. Door middel van de online editor heb jij altijd zicht op hoe je fotoframe eruit zal komen te zien. Hierdoor is het niet nodig om extra tijd te besteden aan een proefversie van jouw fotoframe. Wanneer je tevreden bent met je template rond je de bestelling af, waarna wij zo snel mogelijk zullen beginnen met de productie ervan.

De snelste manier is met spoed bestellen voor 13.00 uur waarna jij je social media bord al vanaf 16.00 bij onze vestiging kan ophalen. Dit betekent dat je al binnen 3 uur je bestelling in ontvangst kan nemen! Uiteraard kan je je bestelling ook zonder spoed plaatsen, in dat geval leveren wij standaard binnen twee werkdagen. Snel je fotoframe online maken en bedrukken doe je bij Printenbind.nl!

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 3 geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show