Handout

Heb jij handouts nodig maar wil je hier niet te veel voor betalen? Bij Student-Print vinden wij het belangrijk dat iedereen prints kan bestellen, ongeacht je budget. Daarom kan je bij ons voor een lage prijs je handouts laten printen en nieten. En dat allemaal met de snelle verzending en hoge service die je van ons gewend bent. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw handout

Online handouts printen

Voor het printen van handouts bieden wij verschillende mogelijkheden:

 • Kies voor een nietje links bovenin, twee nietjes links of deel je handout uit als flyer
 • De handouts worden standaard op A4 formaat geprint
 • Je kunt kiezen voor volledige kleur of zwart-wit prints of mix de kleur en zwart-wit pagina's.
 • Bepaal zelf de papiersoort: 80, 100 of 160 grams
Goedkoop printen bij Student-Print
Student-Print: printen voor studenten
Studenten printen goedkoop bij Student-Print

Jouw handouts zo snel mogelijk in huis

Wij snappen dat studenten met deadlines werken, daarom leveren wij standaard binnen twee werkdagen. Naast bezorgen kun je het pakje ook afhalen bij onze vestiging in Amsterdam-West (de volgende dag vanaf 16:00u) of bij één van onze pick-up points in Amsterdam (de volgende dag vanaf 18:00u). Bestel je met spoed? Dan heb je de handouts binnen een werkdag in huis of kun je ze dezelfde dag nog ophalen in Amsterdam, al binnen 3 uur! 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Bestanden die niet hoeven te worden geniet hebben geen maximum qua pagina aantal. Wanneer je je bestand wel wil hebben geniet, moet je rekening houden met een maximum van 212 pagina's. Dit geldt wanneer je dubbelzijdig op 80 grams papier print. Bij dikkere papiersoorten is het maximum iets minder; hetzelfde geldt voor enkelzijdig i.p.v. dubbelzijdig printen. Bij een te dikke handout zal er automatisch een melding worden gegeven in de bestelformulier. 

Ja, je kan makkelijk meerdere bestanden samenvoegen in één handout. Dit kan je doen door meerdere bestanden te uploaden om deze vervolgens in de juist volgorde te zetten. Wil je dat elk bestand apart wordt ingebonden met een nietje, dan moet je per bestand ook een apart artikele aanmaken. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 380.002 handouts geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • goede kwaliteit en service

  Gepubliceerd op 01 April 2021 door Miguel Verhoeven

  De bestelling bij Printenbind was weer van hoge kwaliteit. Ik bestel vaak bij Printenbind en deze bestelling was ook weer erg goed. De randen waren goed afgewerkt zoals tot nu toe elke keer en de hand outs waren ook van goede kwaliteit. Top service

 • Prettige partij, ook voor kleine oplages

  Gepubliceerd op 12 March 2021 door Annemijn Kroon

  Ik bestelde maandag 5 hand-outs. Het bestelproces verliep prettig; mede dankzij de duidelijke aanleverspecificaties. Op donderdag had ik ze binnen. de hand-outs waren netjes verpakt en zijn van een goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden!

 • Een hand-out laten inbinden.

  Gepubliceerd op 18 January 2021 door Marlon Tjin-a-koeng

  Een hand-out laten inbinden. Hele hoge kwaliteit en zeer tevreden. En erg goed ingebonden. Perfect. Dank

Bekijk meer klantenbeoordelingen