Inpakpapier bedrukken

Wat is er nu leuker dan cadeau's of bestellingen inpakken met inpakpapier? Juist: het inpakken ervan met gepersonaliseerd inpakpapier, precíes zoals jij dat wil! En met onze snelle service heb jij je persoonlijke inpakpapier altijd snel in huis, dat is wel zo fijn. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw inpakpapier bedrukt

Onze mogelijkheden

Formaat. 

Ons inpakpapier is te bestellen in twee verschillende formaten:

 • A3 formaat (420x297 mm);
 • 710x310 mm.

Beide formaten kunnen tot de rand worden bedrukt. 

Ecologisch papier

Het materiaal dat wij voor ons inpakpapier gebruiken is 100% ecologisch Natuurpapier (70 gr) van Paperwise. Dit papier is gemaakt van landbouwafval en is ook nog eens recyclebaar. Dit is dan ook de reden dat het inpakpapier een mooie, natuurlijk bruine kleur heeft. Vanaf nu kunnen cadeau's, bestellingen en dergelijken dus op een duurzame manier worden ingepakt!

Te combineren met..

Student-Print is een go-to voor een range aan verschillende producten. Zo kan jij buiten je inpakpapier ook producten bestellen zoals:

Ons volledige productoverzicht vind je hier. Mis je een product? Neem dan contact op met onze klantenservice: wie weet kunnen wij je alsnog verder helpen!

Ik ben heel tevreden over het product inpakpapier! Het is een mooie kwaliteit en ze leveren het ook nog eens heel snel

Snel inpakpapier nodig?

Wij leveren jouw inpakpapier standaard binnen twee werkdagen. Maar als je je inpakpapier sneller nodig hebt kunnen we dit uiteraard regelen voor je. Zo kun je je bestelling voor 13.00 uur met spoed plaatsen, waarna wij al binnen 3 uur je bestelling op onze locatie in handen kunnen geven. Liever een andere bezorgoptie kiezen? Geen enkel probleem, we hebben voor iedereen een passende oplossing met altijd een snelle levertijd! 

 

Student-print heeft tot nu toe al 38.764 bedrukt inpakpapier geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • kadopapier, prima gedrukt en kwaliteit

  Gepubliceerd op 31 January 2021 door Brian

  kadopapier, prima gedrukt en kwaliteit

 • Voor het eerst inpakpapier besteld!

  Gepubliceerd op 20 November 2020 door Lobke

  Voor het eerst inpakpapier besteld! En natuurlijk ook hier erg tevreden over! Het pakket was goed ingepakt en dus goed bij mij aangekomen.

 • Kwaliteit en goeie service

  Gepubliceerd op 17 November 2020 door Thijs de Ruiter

  Site is duidelijk, bezorging snel. Wij hebben inpakpapier besteld; dit zit keurig gevouwen in een doos, goede aanlevering. Ook kwaliteit helpdesk erg goed. Een verbeterpuntje; sommige sheets hebben een wit randje aan de buitenkant. Verder: kwaliteit...

Bekijk meer klantenbeoordelingen