Kaart

Wil je ansichtkaarten laten maken maar heb je een klein budget? Student-Print regelt dat voor jou! Lever je document aan of maak je kaart met onze online ontwerp tool, rond je bestelling gemakkelijk af en wij doen de rest. Snelle levering, hoge kwaliteit en dat allemaal voor een lage prijs. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kaart

Online kaarten printen

 • Kies de papiersoort: 300 grams papier, 350 grams card of Nevertear (scheur- en waterbestendig). Ook kun je kiezen uit een van onze luxe papiersoorten: Natuurkarton, Klassiek, Oud Hollands, Linnen, Metallic subtiel, Parelmoer luxe, Eco vezelpapier en Kraft.  Alle papiersoorten zijn - op Nevertear na - goed beschrijfbaar.
 • Bepaal het formaat: A6, A5, A4, vierkant, din long of een afwijkend formaat.
 • Bepaal de printwijze en afwerking: enkel- of dubbelzijdig geprint, met of zonder middenvouw of een kaart met een gestandaardiseerde achterkant. Let op: kies je voor een gevouwen kaart, lever dan losse pagina's aan op het eindformaat (dus na het vouwen).
 • Nieuw! Vanaf heden is het mogelijk om te kiezen voor een patroon uitsnede voor een extra luxe en authentieke uitstraling van jouw kaarten!
 • Kies ervoor om wel of niet een envelop bij jouw ansichtkaarten erbij te krijgen.
Lever zelf een ontwerp aan voor je ansichtkaart
Kies voor een bedrukte achterkant van je ansichtkaart
Goedkoop online kaarten printen?

Goedkoop en snel gepersonaliseerde kaarten

Doordat wij geheel online werken kunnen wij goedkoop en efficient werken. Al binnen twee werkdagen kun je de ansichtkaarten op je deurmat verwachten. Heb je ze eerder nodig? Bestel je ansichtkaarten dan met spoed! Je hebt de kaarten dan al de volgende dag in huis of je kunt ze diezelfde dag afhalen in Amsterdam, al binnen drie uur!

Nog goedkoper ansichtkaarten bestellen?

Bij Student-Print leveren wij ansichtkaarten tegen de laagste prijzen. Je zou denken dat het niet goedkoper kan, maar niets is minder waar met onze nieuwe Budget verzendoptie! Met deze optie duurt de levering van jouw ansichtkaarten wat langer (4 dagen), maar ontvang je nog eens 10% extra korting op onze prijzen! Deze optie is dus perfect voor wanneer je niet met spoed je ansichtkaarten in huis hoeft te hebben.

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Dat kan, maar hoeft niet. Kaarten die geen bleed of snijlijnen hebben maar wel randloos zijn besteld vergroten wij met 1% zodat bij het printen en snijden van jouw kaarten, er geen witranden zichtbaar zullen zijn. 

Bij kaarten heb je keuze uit maar liefst 9 verschillende papiersoorten:

 1. Kaart
 2. Natuurkarton
 3. Klassiek (warm wit 270 gr)
 4. Oud Hollands (gebroken wit 300 gr)

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 7.100.794 kaarten geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super service, fijne mensen en het belangrijkste; goeie afdrukken en producten!

  3 dagen geleden door Kim Lamkin

  Privé maak ik al lange tijd gebruik van Printenbind en bij mijn nieuwe baan heb ik ze ook gelijk ingeschakeld. Mijn eerste bestelling was helaas niet geheel goed gegaan, de binnenkant van mijn kaarten was niet goed overgekomen en dus niet afgedrukt....

 • Beste online drukkerij!

  7 dagen geleden door Colin Williams Media

  Ik laat al jaren alles drukken bij PrintEnBind. Goedkoop, snel en geweldige kwaliteit. Zeer tevreden!

 • Wat fijn!

  17 dagen geleden door Lobke

  Wat fijn! Ondanks de drukte toch snel geleverd!

Bekijk meer klantenbeoordelingen