Kaart

Heb je goedkoop en snel ansichtkaarten nodig? Student-Print regelt dat voor jou! Wil je een ansichtkaart met een foto of een eigen ontwerp? Lever een document aan met jouw design en Student-Print doet de rest!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kaart

Goedkoop en snel gepersonaliseerde kaarten

Doordat wij geheel online werken, kun je eenvoudig je bestellig plaatsen en kunnen wij goedkoop en efficient werken. Al binnen twee werkdagen kun je de ansichtkaarten op je deurmat verwachten. Heb je ze eerder nodig? Bestel je ansichtkaarten dan met spoed! Je hebt de kaarten dan al de volgende dag in huis of je kunt ze diezelfde dag afhalen in Amsterdam, al binnen drie uur!

Nog goedkoper ansichtkaarten bestellen?

Bij Student-Print leveren wij ansichtkaarten tegen de laagste prijzen. Je zou denken dat het niet goedkoper kan, maar niets is minder waar met onze nieuwe Budget verzendoptie! Met deze optie duurt de levering van jouw ansichtkaarten wat langer (4 dagen), maar ontvang je nog eens 10% extra korting op onze prijzen! Deze optie is dus perfect voor wanneer je niet met spoed je ansichtkaarten in huis hoeft te hebben.

Met spoed ansichtkaarten nodig?

Heb je met spoed ansichtkaarten nodig voor bijvoorbeeld een verjaardag? Bij Student-Print heb je ruime bestelmogelijkheden om toch nog op tijd je ansichtkaarten te ontvangen! Met onze spoed optie haal je een hele dag af van de standaardlevering. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en haal je bestelling vanaf 16.00 uur af bij onze vestiging of laat je bestelling verzenden en ontvang deze de volgende dag nog! 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 3.367.906 kaarten geproduceerd!

Geen nieuws


 • Weer prima van kwaliteit.

  6 dagen geleden door Pieter Schaddé van Dooren

  Weer prima van kwaliteit. Twee verschillende kaarten besteld.

 • UITSTEKEND

  6 dagen geleden door Renate Krooneman

  Zeer tevreden over de geleverde kaarten! Goede kwaliteit, snel geleverd en netjes afgewerkt! Top!

 • Super blij met de mooie kwaliteit…

  14 dagen geleden door Manon van den Heuvel

  Super blij met de mooie kwaliteit kaarten met enveloppen die ik heb besteld. Precies wat ik in gedachten had, dus zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk meer klantenbeoordelingen