Kerstkaart printen

Wat is er nu leuker dan met kerst een gepersonaliseerde kerstkaarten te sturen naar je vrienden en familie? Ontwerp je kerstkaart zelf in een ontwerp programma naar keuze of maak gebruik van onze online editor. Op die manier is het voor iedereen simpel om een persoonlijke en unieke kerstkaart te maken. En met onze lage prijzen kan jij al 35 kerstkaarten voor nog geen 5 euro bestellen! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kerstkaart

Luxe papiersoorten

Wij van Student-Print proberen altijd een zo'n hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden tegen mooie prijzen. Daarom hebben wij een aantal zeer luxe papiersoorten in ons assortiment tegen mooie prijzen! Zo is er voor iedereen wat wils. 

 • 350 grams kaart papier
 • Natuurkarton (300 grams grams wit)
 • Klassiek papier (270 grams warm wit)
 • Oud hollands papier (300 grams warm wit)
 • Papier met linnen persing (250 grams wit)
 • Subtiel metallic papier (300 grams warm wit)
 • Parelmoer luxe papier (300 grams wit)
 • Eco vezelpapier (295 grams paperwise)
 • Kraft papier (285 grams bruin)

Wil je een voorbeeld zien van hoe onze papiersoorten er uit zien? Dat kan hier! Liever de papiersoorten in het echt zien en voelen? Bestel dan tegen verzendkosten een gratis papiermonsterboekje

Kerstkaarten besteld en heel tevreden. Er is nog even contact met me opgenomen omdat ik een klein foutje had gemaakt bij het aanleveren. Fijn om even feedback te krijgen en uiteindelijk met wat hulp toffe kaarten te krijgen!

Enveloppen bij je kerstkaarten

Bij je kerstkaart hoort uiteraard een mooie envelop. Wij hebben enveloppen in maar liefst 22 kleuren en hebben 4 verschillende formaten: A5, A6, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). De sluiting van onze enveloppen is gegomd, wat betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft. Na bevochtiging kan de kaart dicht worden geplakt. Onze enveloppen hebben een hoge kwaliteit van 120 grams papier. Heb je je kerstkaarten al thuis maar zoek je nog enveloppen? Onze enveloppen zijn ook los te bestellen

Zelf je kerstkaart ontwerpen

Dankzij onze handige online editor is het vanaf nu voor iedereen mogelijk om zelf een mooie kerstkaart te ontwerpen. Upload foto's die je wil gebruiken, selecteer een van de vele lettertypes of voeg zelf een mooie achtergrond toe. Je kan het zo gek niet bedenken. Iedereen kan nu een ontwerper zijn! In combinatie met onze online preview weet je meteen hoe je eigen ontwerp er uit zal komen te zien. 

Student-print heeft tot nu toe al 236.252 kerstkaarten geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Aanrader!

  Gepubliceerd op 26 May 2021 door J.G. van der Garde

  Al het drukwerk voor onze bruiloft gaat via Print en Bind en alles is boven verwachting! Je kan een papiermonsterboekje ophalen (waar we nog steeds in bladeren iedere keer als we iets nodig hebben) waaruit we het materiaal van onze trouwkaart hebben...

 • Snel en perfect

  Gepubliceerd op 30 April 2021 door Frank

  In een drukke eindejaarsperiode kregen we onze kerstkaarten, in België dan nog, super snel en zoals steeds perfect van kwaliteit en service.

 • Heb er SUPER goede ervaringen mee!

  Gepubliceerd op 25 March 2021 door Angela de W.

  Heb er SUPER goede ervaringen mee! Zowel hulp gehad met mijn kerstkaarten en met spoed geleverd, zelfs de nalevering ging goed na overleg. Ook nu weer per mail hulp gehad met mijn ontwerp en de afmetingen. Ook bij het bestellen zie je een review van...

Bekijk meer klantenbeoordelingen