Kerstkaart bedrukken

Wat is er nu leuker dan met kerst een gepersonaliseerde kerstkaarten te sturen naar je vrienden en familie? Ontwerp je kerstkaart zelf in een ontwerp programma naar keuze of maak gebruik van onze online editor. Op die manier is het voor iedereen simpel om een gepersonaliseerde kerstkaart te maken. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kerstkaart

Luxe papiersoorten

Wij van Student-Print proberen altijd een zo'n hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden tegen mooie prijzen. Daarom hebben wij een aantal zeer luxe papiersoorten in ons assortiment tegen vriendelijke studentenprijzen! Zo is er voor iedereen wat wils. 

 • 350 grams kaart papier
 • Natuurkarton (300 grams grams wit)
 • Klassiek papier (270 grams warm wit)
 • Oud hollands papier (300 grams warm wit)
 • Papier met linnen persing (250 grams wit)
 • Subtiel metallic papier (300 grams warm wit)
 • Parelmoer luxe papier (300 grams wit)
 • Eco vezelpapier (295 grams paperwise)
 • Kraft papier (285 grams bruin)

Wil je een voorbeeld zien van hoe onze papiersoorten er uit zien? Dat kan hier! Liever de papiersoorten in het echt zien en voelen? Bestel dan tegen verzendkosten een gratis papiermonsterboekje

Enveloppen bij je kerstkaarten

Bij je kerstkaart hoort uiteraard een mooie envelop. Wij hebben enveloppen in maar liefst 22 kleuren en hebben 4 verschillende formaten: A5, A6, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). De sluiting van onze enveloppen is gegomd, wat betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft. Na bevochtiging kan de kaart dicht worden geplakt. Onze enveloppen hebben een hoge kwaliteit van 120 grams papier. Heb je je kerstkaarten al thuis maar zoek je nog enveloppen? Onze enveloppen zijn ook los te bestellen

Zelf je kerstkaart ontwerpen

Dankzij onze handige online editor is het vanaf nu voor iedereen mogelijk om zelf een mooie kerstkaart te ontwerpen. Upload foto's die je wil gebruiken, selecteer een van de vele lettertypes of voeg zelf een mooie achtergrond toe. Je kan het zo gek niet bedenken. Iedereen kan nu een ontwerper zijn! In combinatie met onze online preview weet je meteen hoe je eigen ontwerp er uit zal komen te zien. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 62.678 kerstkaarten geproduceerd!

Geen nieuws


 • Goede service

  Gepubliceerd op 06 January 2020 door Joanne

  Goede snelle service. Bedrijfskerstkaarten ontworpen en besteld bij Printenbind. De kwaliteit was goed, levering ook goed. Ook fijn dat je voorafgaand aan de bestelling duidelijk ziet wat de prijs is. Zeker een aanrader.

 • Gegarandeerd een succes!

  Gepubliceerd op 15 November 2019 door Femmie Van Helden - van Rooijen

  Ik bestel al een hele tijd al mijn drukwerk bij Printennbind.nl en zal dit ook aan iedereen aanraden. Zelfs mijn trouwkaarten, die ik zelf heb ontworpen, heb ik bij Printenbind.nl besteld en iedereen was laaiend enthousiast. Zojuist heb ik mijn kerst...

 • Snelle bezorging

  Gepubliceerd op 15 December 2018 door Marga

  De kerstkaart was zoals altijd super snel bezorgd. Ik had nog wat vragen, die werden via de website meteen beantwoord. Heel fijn!

Bekijk meer klantenbeoordelingen