Kerstkaart bedrukken

Wat is er nu leuker dan met kerst een gepersonaliseerde kerstkaarten te sturen naar je vrienden en familie? Ontwerp je kerstkaart zelf in een ontwerp programma naar keuze of maak gebruik van onze online editor. Op die manier is het voor iedereen simpel om een gepersonaliseerde kerstkaart te maken. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kerstkaart

Luxe papiersoorten

Wij van Student-Print proberen altijd een zo'n hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden tegen mooie prijzen. Daarom hebben wij een aantal zeer luxe papiersoorten in ons assortiment tegen vriendelijke studentenprijzen! Zo is er voor iedereen wat wils. 

 • 350 grams kaart papier
 • Natuurkarton (300 grams grams wit)
 • Klassiek papier (270 grams warm wit)
 • Oud hollands papier (300 grams warm wit)
 • Papier met linnen persing (250 grams wit)
 • Subtiel metallic papier (300 grams warm wit)
 • Parelmoer luxe papier (300 grams wit)
 • Eco vezelpapier (295 grams paperwise)
 • Kraft papier (285 grams bruin)

Wil je een voorbeeld zien van hoe onze papiersoorten er uit zien? Dat kan hier! Liever de papiersoorten in het echt zien en voelen? Bestel dan tegen verzendkosten een gratis papiermonsterboekje

Enveloppen bij je kerstkaarten

Bij je kerstkaart hoort uiteraard een mooie envelop. Wij hebben enveloppen in maar liefst 22 kleuren en hebben 4 verschillende formaten: A5, A6, vierkant (135x135mm) en Din Large (210x99mm). De sluiting van onze enveloppen is gegomd, wat betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft. Na bevochtiging kan de kaart dicht worden geplakt. Onze enveloppen hebben een hoge kwaliteit van 120 grams papier. Heb je je kerstkaarten al thuis maar zoek je nog enveloppen? Onze enveloppen zijn ook los te bestellen

Zelf je kerstkaart ontwerpen

Dankzij onze handige online editor is het vanaf nu voor iedereen mogelijk om zelf een mooie kerstkaart te ontwerpen. Upload foto's die je wil gebruiken, selecteer een van de vele lettertypes of voeg zelf een mooie achtergrond toe. Je kan het zo gek niet bedenken. Iedereen kan nu een ontwerper zijn! In combinatie met onze online preview weet je meteen hoe je eigen ontwerp er uit zal komen te zien. 

Student-print heeft tot nu toe al 63.178 kerstkaarten geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Meer dan tevreden

  Gepubliceerd op 23 April 2020 door Cobie Verheij

  Sinds een paar jaar heb ik printenbind ontdekt en liet ik hier mijn kerstkaarten printen, 350 gram met parelmoer, schitterende kaarten die mij veel complimenten opleverden. Deze complimenten wil ik doorgeven aan printenbind, ook voor de snelle leveri...

 • Goede service

  Gepubliceerd op 06 January 2020 door Joanne

  Goede snelle service. Bedrijfskerstkaarten ontworpen en besteld bij Printenbind. De kwaliteit was goed, levering ook goed. Ook fijn dat je voorafgaand aan de bestelling duidelijk ziet wat de prijs is. Zeker een aanrader.

 • Gegarandeerd een succes!

  Gepubliceerd op 15 November 2019 door Femmie Van Helden - van Rooijen

  Ik bestel al een hele tijd al mijn drukwerk bij Printennbind.nl en zal dit ook aan iedereen aanraden. Zelfs mijn trouwkaarten, die ik zelf heb ontworpen, heb ik bij Printenbind.nl besteld en iedereen was laaiend enthousiast. Zojuist heb ik mijn kerst...

Bekijk meer klantenbeoordelingen