Krant

Wil jij een krant laten printen maar heb je een klein budget? Bij Student-Print ben je aan het juiste adres! Of je nu een kleine oplage kranten of een grote oplage wil laten drukken, bij Student-Print kun je met elk budget en voor elke gelegenheid kranten laten printen! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw krant

Online kranten laten drukken

Door middel van ons handige online bestelformulier kun je altijd en overal online je kranten laten drukken. En met onze online preview weet je altijd hoe jouw krant eruit zal komen te zien!

 • Bepaal het aantal pagina's. Dit moet deelbaar zijn door vier in verband met het vouwen van het papier.
 • Kies voor een in kleur gedrukte krant of zwart-wit.
 • Bepaal het formaat, dit kan een afwijkend formaat zijn of één van onze standaard formaten.
 • Kies de papiersoort van jouw krant. Dit kan ecologisch natuurpapier 70gr zijn of roman biotop creme 90 gr. Meer weten over onze papiersoorten? Dat kan hier
Goedkoop online kranten printen
Goedkoop online kranten drukken
Kranten online printen doe je bij Student-Print

Kleine en grote oplage kranten

Bij Student-Print snappen wij dat studenten geen grote budgets hebben om prints te laten maken. Vandaar dat je bij ons altijd voordelig je kranten kan laten drukken, of je nu 1 krant wil laten drukken of je juist een grote oplage nodig hebt. En dankzij ons efficiënte productieproces heb je altijd je bestellig snel en op tijd in handen zodat jij altijd je deadline kan halen! 

Met spoed kranten laten drukken?

Aangezien studenten er soms nogal een handje van kunnen hebben om werk uit te stellen, hebben wij speciaal voor deze mensen een spoed optie. Op deze manier is het voor iedereen - die eigenlijk te laat is met bestellen - toch nog mogelijk om je bestelling op tijd in huis te hebben. Bestel voor 13.00 uur met spoed en haal deze al vanaf 16.00 uur af bij onze vestiging, of wij verzenden je bestelling nog dezelfde dag. Heb je de aanleverdeadline in de avond gemist? Dan kan je met de spoedoptie voor 22.00 uur nog bestellen. Je bestelling ligt dan de volgende dag om 10.00 uur klaar of wij verzenden het. Vragen over de verzendtijden? Check hier al onze aanlever- en verzendtijden of neem contact op met de klantenservice!

Goedkoop kranten drukken

Dankzij ons super efficiënte en gestroomlijnde productieproces hebben wij de mogelijkheid om de kosten zo veel mogelijk te drukken zodat wij een zo laag mogelijke prijs kunnen vragen aan onze klanten. Hierdoor is het dus mogelijk om bij Student-Print bijvoorbeeld 1 krant te bestellen, zonder de hoofdprijs te betalen. Ook bieden wij staffelkortingen aan. voor wanneer er wel grote bestellingen worden gedaan. Dus of je nu een grote of kleine oplage bestelt: wij drukken jouw kranten altijd voordelig!

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Bij het product krant kan je een bestand met maximaal 96 pagina's aanleveren, in verband met het nieten van jouw ontwerp. Hou ook rekening met het feit dat het pagina aantal deelbaar moet zijn door 4. Dit is is verband met het vouwen en vervolgens nieten van het papier. Is jouw pagina aantal niet deelbaar door 4? Dan voegt ons systeem automatisch witpagina's toe aan de achterkant van jouw ontwerp om tot een juist pagina aantal te komen. 

Voor het product krant bieden wij 2 papiersoorten aan, namelijk:

 • Ecologisch natuurpapier 70gr
 • Roman biotop creme 90gr

Voor meer info over de papiersoorten, klik hier

Nee, wij verwerken bestanden altijd zonder spreads. Lever enkel de bladzijdes aan in de juiste volgorde, en wij doen de rest.

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 17.652 kranten geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Top!!

  Gepubliceerd op 20 February 2021 door Syntyche Weening

  Ik heb twee maal nu een krant besteld bij printenbind. En ik ben zeer tevreden! De levering is zeer zorgvuldig en de krant ziet er mooier uit dan ik verwacht had!!

 • Goede kwaliteit voor een goede prijs!

  Gepubliceerd op 03 January 2021 door Barbara VD

  Goede kwaliteit voor een goede prijs! Ziet er echt uit als een echt krantje.

 • Printenbind krant bestelling

  Gepubliceerd op 03 December 2020 door Cynthia

  Ik heb weer bij printenbind besteld. Normaal bestel ik altijd losbladige vellen, maar deze keer heb ik een boekje gemaakt en uitgeprint als krant. Ze zijn super mooi en professioneel gemaakt en ik ga deze weer bestellen maar dan in een grotere hoevee...

Bekijk meer klantenbeoordelingen