verzending

Brievenbuspakje

Heb je wat losse kaarten of een scriptie besteld? PostNL Brievenbuspost is de service voor kleine pakketten tot een dikte van 3,2 cm binnen Nederland. Je hoeft niet thuis te zijn, want de postbode bezorgt je pakketje gewoon door de brievenbus. Helaas ontvang je bij deze verzendmethode geen track&trace code.

Pakketpost

Heb je een grotere bestelling? PostNL Pakketpost is perfect voor grote pakketten tot 30 kg binnen Nederland. Bij deze service ontvang je een track&trace code waardoor je precies weet wanneer de bezorger voor je deur staat. Je kunt ook kiezen voor de volgende extra opties:

 • Handtekening
 • Niet bij buren
 • Afhalen bij PostNL locatie
 • Ochtendbezorging 10:00u
 • Avondbezorging
 • Zondagbezorging

Afhalen bij PostNL locatie

Haal je graag je pakket af maar ben je niet woonachtig in Amsterdam? Dan is de perfecte optie voor jou. Je zending ligt vanaf 16:00u klaar en de meeste locaties zijn tot 's avonds laat open waardoor je je pakketje op kan halen wanneer het jou uitkomt.

Ochtendbezorging

Heb je de zending al in de ochtend nodig? Voor €6,20 ligt je pakket vanaf 8:30u klaar bij een PostNL Business Point. 
Heb je jouw bestelling liever voor 10:00u bij jou thuis bezorgd? Deze optie kost €15,95.

Koerier

Heb je je bestelling snel nodig en wil je geen onzekerheden met de post? Je kunt ook kiezen voor de koerier. Dit is €7,50 binnen Amsterdam. Buiten Amsterdam wordt een voordelig tarief per kilometer gerekend.

Buitenland

Studeer je in het buitenland en wil je bij ons een bestelling plaatsen? Dat kan! Bij de bestelling kun je aangeven naar welk land het verstuurd moet worden. De levertijd en prijs wordt dan automatisch berekend. Belgie kost bijvoorbeeld €7,90

Blanco versturen

Wil je iets verkopen en gaat de bestelling vanaf ons direct naar de klant? Kies dan voor de optie 'blanco versturen'. Er zal geen logo o.i.d. van Student-print te zien zijn. De klant ziet enkel jouw naam als afzender.

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen