Magazine printen

Heb je een ontwerp gemaakt en wil je deze als magazine ingebonden hebben? Bij Student-Print kun je al vanaf één exemplaar bestellen en je magazines laten drukken! Plaats eenvoudig online je bestelling met spoed en je magazine ligt dezelfde dag al klaar in Amsterdam of je ontvangt het de volgende werkdag thuis. Eenvoudig online je magazines laten drukken was nog nooit zo simpel!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw magazine

Stel je eigen magazine samen

Iedereen heeft zijn eigen wensen wat betreft de afwerking van een magazine. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan:

 • Kies een stevige omslag voor een luxe uitstraling. 
 • Kies zelf het formaat van het magazine: standaard A6, A5, A4 of kies een afwijkend formaat.
 • We bieden verschillende papiersoorten aan voor het binnenwerk. Kies een zwaardere papier soort voor een luxe uitstraling of kies een lichtere papiersoort om kosten te drukken
 • Wil je je magazine vouwen aan de lange of korte zijde? 
 • Kies optioneel voor ronde hoeken afwerking en een glanzende coating over de omslag heen. 
Online magazines laten drukken?
Magazines goedkoop laten printen?

Ontvang jouw magazine zo snel mogelijk

Bij Student-Print leveren wij standaard alle bestellingen binnen twee werkdagen. Heb je je magazines toch eerder nodig? Geen probleem! Bestel met spoed en je kunt je magazines dezelfde dag nog binnen 3 uur afhalen in Amsterdam of je hebt ze binnen één werkdag in huis via postbezorging

Grote of kleine oplage?

Wil je magazines drukken in een kleine of juist grote oplage? Bij Student-Print maakt het niets uit of je nu een grote oplage magazines hebt of een kleine oplage. Vanwege ons efficiënt opgerichte productieproces is het voor ons mogelijk om zo snel mogelijk te kunnen schakelen. Wij drukken jouw magazine al vanaf 1 exemplaar en altijd voor een lage prijs. Vul ons online bestelformulier in en zie meteen op welk bedrag jouw bestelling uitkomt! 

FAQ

Wij kunnen jouw magazines al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw magazines klaar bij onze vestiging in Amsterdam. Mocht je bestelling nog eerder klaarliggen, dan krijg je hier bericht van via email/sms. 

De papiersoort hangt af van het gewenste afwerkingsniveau en van het budget. De meest gekozen papiersoort voor magazines is 160 gram en roman biotop. Voor een luxe uitstraling raden wij aan om een dikkere papiersoort als omslag te kiezen. 

Wil je 100% zekerheid van jouw papierkeuze? Bestel dan een papiermonsterboekje: hierin zitten al onze papiersoorten zodat je thuis rustig kan kijken welke papiersoort het best bij jouw magazine past. 

Nee, wij verwerken geen bestanden met spreads. Lever simpelweg je bladzijdes aan op juiste volgorde en wij doen de rest. 

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw magazines mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 2600 reviews! Bestel dus gerust al je magazines bij Student-Print en bekijk het resultaat met eigen ogen. 

Wij kunnen magazines vouwen en nieten tot minimaal 8 en maximaal 116 pagina's. Hou er ook rekening mee dat het ontwerp van jouw bestand een pagina aantal moet hebben dat deelbaar is door 4. Dit is in verband met het vouwen van het papier van jouw magazine. Wanneer je niet op een correct deelbaar pagina aantal komt, kunnen wij witpagina's toevoegen aan het einde van jouw bestand. 

Dat kan, maar het is niet verplicht. Wil jij je magazine aflopend geprint hebben en heb je geen bleed toegevoegd omdat je dit niet kan bijvoorbeeld? Dan vergroten wij het bestand met 1% zodat eventuele witranden wegvallen. 

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 404.464 magazines geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede en behulpzame service

  14 dagen geleden door Zowi Milanovi

  Printenbind is betaalbaar en heeft een goede service. Als er iets mis is met het aangeleverde bestand, nemen ze snel contact op ter verificatie. Ze zijn altijd gemakkelijk en snel te bereiken voor vragen. Goede ervaring met het drukken van A4-magazin...

 • Voor de vijfde keer weer een magazine…

  17 dagen geleden door Rene Markus

  Voor de vijfde keer weer een magazine laten printen. Snelle service en het meedenken helpen mij vooruit.

 • 25 kleine magazines in kleur.

  19 dagen geleden door Jolanda

  Ik bestelde 25 kleine magazines met mijn eigen getekende tekeningen erin. Ze zien er supermooi uit. Ook netjes verpakt. Mooie kwaliteit van de afbeeldingen (mijn magazine heeft bijna alleen maar kleur). En niet onbelangrijk.. ook betaalbaar!! Helemaa...

Bekijk meer klantenbeoordelingen