Menukaarten drukken

Op zoek naar mooie en kwalitatieve menukaarten voor een lage prijs? Student-Print is er voor iedereen die drukwerk nodig heeft maar niet te veel wil uitgeven. Wij printen jouw menukaarten op een van onze vele papiersoorten met verschillende afwerkingsmogelijkheden. En dat allemaal met de hoge kwaliteit en service die je van ons gewend bent!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw menukaart

Gemakkelijk online menukaarten bestellen

Met behulp van ons handige online bestelformulier kan gemakkelijk je menukaarten samenstellen zoals jij dat wil. Kies uit onze 12 papiersoorten, bepaal de printwijze, formaat en kies of je een afwerking wil hebben. Hierbij kan worden gedacht aan vouwen, vouwen & nieten of inbinden met een ringband. Wanneer je je bestand alvast upload kan je zelfs in onze online preview bekijken hoe jouw bestelling eruit zal komen te zien. En dat allemaal met een transparante prijs van wat jouw menukaarten zullen kosten!

Papiersoorten

Voor het producten menukaart hebben wij meerdere papiersoorten beschikbaar, met ieder zijn eigen kwaliteit.

Wil je menukaarten die het meest lang mee kunnen gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor ons Nevertear papier: dit scheurt niet en is waterbestendig. 
Op zoek naar ecologische menukaarten? Ga dan voor Eco Vezel of Kraft.
Toch liever een menukaart met wat extra flair? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor Metallic Subtiel of Parelmoer luxe papier,

Online menukaarten bestellen
Goedkoop online je menukaarten printen
Menukaarten printen bij Student-Print

Hoge kwaliteit menukaarten

Doordat wij menukaarten printen op onze laserprinters zijn deze altijd van zeer hoge kwaliteit. Wij calibreren onze printers dagelijks, waardoor kleuren altijd optimaal blijven. Menukaarten worden haarscherp afgedrukt in een resolutie van 1200 dpi bij 4800 dpi. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan papiersoorten, waardoor er altijd een geschikte papiersoort is voor jouw menukaart. 

Menukaarten laten printen en inbinden
Luxe menukaarten laten maken
Online menukaarten laten printen en vouwen

FAQ in het kort

Nee, wij verwerken bestanden altijd zonder spreads. Lever enkel de bladzijdes aan in de juiste volgorde, en wij doen de rest.

Het is het best om jouw bestand aan te leveren in PDF formaat. Bij het converteren van een afwijkend bestand naar een PDF bestand bestaat er de kans dat teksten iets verschuiven. Vandaar dat wij aanraden om het bestand eerst zelf te converteren zodat je het nog kan nakijken op verschuivingen. Lukt het converteren naar PDF niet? Geen probleem. Onze website kan vele bestandsoorten converteren, maar check altijd voor de zekerheid nog de online preview!

Onze standaardformaten voor menukaarten zijn A5, A4 en A3. Verder kan je je eigen formaat kiezen tussen minimaal 60 x 80mm en maximaal 310 x 440mm. 

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Met onze professionele materialen en machines zijn wij in staat om een goede kwaliteit te leveren in het printen en inbinden van alle bestellingen. Wij scoren niet voor niks een 9.6 onder meer dan 3500 reviews!

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 24.063 menukaarten geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Snelle en goede levering, uitstekende kwaliteit

  Gepubliceerd op 17 August 2021 door John v Hoogdalem

  Snelle en goede levering, uitstekende kwaliteit

Bekijk meer klantenbeoordelingen