Multomap

Heb je een multomap nodig, maar wil je niet te veel betalen? Bij Student-print produceren we jouw multomappen snel, goedkoop en met een hoge kwaliteit. Wil je de voor- en zijkant bedrukt hebben? Wij bedrukken niet de map zelf, maar schuiven je ontwerp achter stevig plastic aan de buitenkant van de multomap. Zo kun je de multomap hergebruiken wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw multomap

Jouw eigen A4 multomap

Het binnenwerk wordt standaard op A4 formaat geprint. Dit komt omdat wij standaard 4-rings multomappen aanbieden. Let op: bekijk de online preview goed om te controleren dat de gaten niet door een afbeelding of tekst heen lopen. Wil je een bedrukte voor- en zijkant? Dit kan worden aangevinkt in het bestel formulier. De dikte van de map varieert afhankelijk van het aantal pagina's dat je wil ontvangen. Dit wordt automatisch voor je berekent wanneer de specificaties zijn ingevuld. Kies voor randloos printen wanneer je wil dat je ontwerp tot de rand loopt om witte randen te vermijden.

Lever een voorkant aan voor je multomap
4-rings multomap
Lever een zijkant aan voor je multomap

Goedkoop en snel geleverd

Wij leveren jouw multomap voor studentenprijzen en hebben daarnaast snelle levertijden. Wij begrijpen dat je het als student al druk genoeg hebt met andere zaken. Plaats daarom eenvoudig en snel je bestelling online. We leveren standaard binnen twee werkdagen, maar het kan altijd sneller. Bestel je multomappen met spoed en ontvang jouw multomap al de volgende werkdag. Kun je de bestelling afhalen in Amsterdam? Dan liggen de mappen dezelfde dag voor je klaar!

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 18.084 multomappen geproduceerd!

Geen nieuws


 • Goed drukwerk geleverd en snel geleverd

  Gepubliceerd op 25 November 2018 door AndrevB

  Goed drukwerk geleverd en gebonden in multomap. Goed verzorgd. Het drukwerk was snel binnen en ik ben regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop en verzending. Super.

 • Zoals altijd een goede en snelle…

  Gepubliceerd op 29 August 2018 door Cynthia de Jong

  Zoals altijd een goede en snelle service. Drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wel een tip voor het verzenden van grote aantallen multomappen. Bij teveel mappen in een doos worden de onderste mappen in elkaar gedrukt. Dat is zonde.

 • Top !!

  Gepubliceerd op 21 February 2018 door Elly de Jong

  Snel en makkelijk te bestellen. En zeer snelle levering.

Bekijk meer klantenbeoordelingen