Multomap

Heb je een multomap nodig, maar wil je niet te veel betalen? Bij Student-Print produceren we jouw multomappen snel, goedkoop en met een hoge kwaliteit. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw multomap

Jouw eigen A4 multomap

Het binnenwerk van jouw multomap wordt standaard op A4 formaat geprint en zal worden voorzien van 4 gaten zodat deze in de 4-rings multomap past. Let op: bekijk de online preview goed om te controleren dat de gaten niet door een afbeelding of tekst heen lopen. Wil je een bedrukte voor- en zijkant? Dit kan worden aangevinkt in het bestel formulier. De dikte van de map varieert afhankelijk van het aantal pagina's dat je wil ontvangen. Dit wordt automatisch voor je berekend wanneer de specificaties zijn ingevuld. Kies voor randloos printen wanneer je wil dat je ontwerp tot de rand loopt om witte randen te vermijden.

Online een multomap bestellen
4-rings multomap bestellen
Goedkoop een multomap bedrukken?

Goedkoop en snel geleverd

Wij leveren jouw multomap voor studentenprijzen en hebben daarnaast snelle levertijden. Wij begrijpen dat je het als student al druk genoeg hebt met andere zaken. Plaats daarom eenvoudig en snel je bestelling online. We leveren standaard binnen twee werkdagen, maar het kan altijd sneller. Bestel je multomappen met spoed en ontvang jouw multomap al de volgende werkdag. Kun je de bestelling afhalen in Amsterdam? Dan liggen de mappen dezelfde dag voor je klaar!

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Wij kunnen maximaal 1242 dubbelzijdige bladzijde in onze grootste maat multomap kwijt, gebaseerd op 80 gr papier.

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 23.905 multomappen geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Zoals altijd erg tevreden over de…

  9 dagen geleden door Henk

  Zoals altijd erg tevreden over de bestelde goederen. Netjes en prima verzorgd. Helaas was tijdens het verpakken vergeten de zijkanten dicht te plakken waardoor de mappen met training materiaal uit de dozen waren gekomen. Behulpzame postnl medewerker...

 • Goed drukwerk geleverd en snel geleverd

  Gepubliceerd op 25 November 2018 door AndrevB

  Goed drukwerk geleverd en gebonden in multomap. Goed verzorgd. Het drukwerk was snel binnen en ik ben regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop en verzending. Super.

 • Zoals altijd een goede en snelle…

  Gepubliceerd op 29 August 2018 door Cynthia de Jong

  Zoals altijd een goede en snelle service. Drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wel een tip voor het verzenden van grote aantallen multomappen. Bij teveel mappen in een doos worden de onderste mappen in elkaar gedrukt. Dat is zonde.

Bekijk meer klantenbeoordelingen