Portfolio

Heb je met zorg een portfolio samengesteld en moet deze nu alleen nog worden ingebonden? Bij Student-Print printen wij portfolio's in hoge kwaliteit tegen een fijne, lage prijs. Kies uit onze vele verschillende productopties zodat het eindresultaat precies past bij de wensen die jij hebt. En met onze online preview ben jij altijd zeker van het eindproduct!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw portfolio

Portfolio op maat

Stel je eigen portfolio samen door te kiezen uit de volgende opties:

 • Afwerking: garenloos, wire-o of thermisch inbinden.
 • Papiersoort: 80,90, 100, 160, 170, 250 grams papier, 350 grams card of nevertear. Wil je een luxe uitstraling? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Let op: heb je afbeeldingen in je portfolio? Kies dan voor een zwaardere papiersoort van minimaal 100 gr zodat de pagina's niet doorschijnen. Kies voor Nevertear (water- en scheurbestendig) voor een extra duurzaam portfolio.
 • Formaat: A3, A4, A5 of een afwijkend formaat.
 • Zwart/wit of kleur, dit kan in zijn geheel of kan je invullen per pagina om kosten te besparen. 
 • Voor onze volledige productspecificaties: bekijk ons online bestelformulier! 
Online je portfolio printen?
Goedkoop een portfolio printen?
Goedkoop een portfolio inbinden?

Jouw portfolio snel geleverd

Heb je binnenkort een sollicitatie of moet je voor je studie een portfolio maken? Vaak heb je je bestelling zo snel mogelijk nodig. Dit begrijpen wij. Daarom leveren we snel: onze standaardlevering is binnen twee werkdagen, maar het kan nog sneller! Bestel met spoed en haal diezelfde dag je portfolio nog op in Amsterdam, of ontvang je bestelling binnen één werkdag thuis. 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 8.085 portfolio's geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • De scriptie is perfect afgedrukt en ziet er mooi uit.

  Gepubliceerd op 20 May 2020 door karen

  De scriptie is perfect afgedrukt en ziet er mooi uit. Weer tevreden. Nu nog het portfolio aanleveren.

 • Al meer dan 10 jaar héél tevreden!

  Gepubliceerd op 06 March 2020 door Moniek Peijnenburg

  Al meer dan 10 jaar héél tevreden! Voor een klant moest ik een onlinecursus maken, maar heb die voor mijn eigen portfolio laten printen en inbinden door Print en Bind waar ik zeker al 10 jaar mee werk. Mijn klant was zo enthousiast dat ik er meteen e...

 • Hele fijne site om je…

  Gepubliceerd op 20 January 2020 door Paula Van Boheemen

  Hele fijne site om je portfolio/scriptie te laten drukken! Via de online chat word je goed geholpen en ze helpen je stap voor stap. De kwaliteit van de producten hebben mij nog nooit teleurgesteld en het is er altijd netjes op tijd.

Bekijk meer klantenbeoordelingen