Portfolio

Heb je met zorg een portfolio samengesteld en moet deze nu alleen nog worden ingebonden? Bij Student-Print printen wij portfolio's in hoge kwaliteit tegen een fijne, lage prijs. Kies uit onze vele verschillende productopties zodat het eindresultaat precies past bij de wensen die jij hebt. En met onze online preview ben jij altijd zeker van het eindproduct!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw portfolio

Portfolio op maat

Stel je eigen portfolio samen door te kiezen uit de volgende opties:

 • Afwerking: garenloos, wire-o of thermisch inbinden.
 • Papiersoort: 80,90, 100, 160, 170, 250 grams papier, 350 grams card of nevertear. Wil je een luxe uitstraling? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Let op: heb je afbeeldingen in je portfolio? Kies dan voor een zwaardere papiersoort van minimaal 100 gr zodat de pagina's niet doorschijnen. Kies voor Nevertear (water- en scheurbestendig) voor een extra duurzaam portfolio.
 • Formaat: A3, A4, A5 of een afwijkend formaat.
 • Zwart/wit of kleur, dit kan in zijn geheel of kan je invullen per pagina om kosten te besparen. 
 • Voor onze volledige productspecificaties: bekijk ons online bestelformulier! 
Online je portfolio printen?
Goedkoop een portfolio printen?
Goedkoop een portfolio inbinden?

Jouw portfolio snel geleverd

Heb je binnenkort een sollicitatie of moet je voor je studie een portfolio maken? Vaak heb je je bestelling zo snel mogelijk nodig. Dit begrijpen wij. Daarom leveren we snel: onze standaardlevering is binnen twee werkdagen, maar het kan nog sneller! Bestel met spoed en haal diezelfde dag je portfolio nog op in Amsterdam, of ontvang je bestelling binnen één werkdag thuis. 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 10.120 portfolio's geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • tevreden klant, op 1 bestelling na

  Gepubliceerd op 29 September 2020 door Meike Buijtels

  Opdrachtnummer 450761 Ik bestel vaker eigengemaakte magazine's/portfolio's bij jullie. Erg tevreden, alleen laatste keer viel de printkwaliteit tegen. In vergelijking met vorige prints is de kwaliteit een stuk lager, en is er 1 plaatje gewoon amper z...

 • Dolgelukkig

  Gepubliceerd op 17 September 2020 door Thomas Wouters

  Ik had niet meer tevreden kunnen zijn met het eindresultaat! Het ziet er exact uit zoals ik het wou. Als ik met dit portfolio geen werk vind moet het wel aan mezelf liggen!

 • De service was top!

  Gepubliceerd op 19 August 2020 door Melissa Braeckman

  De service was top! Ik had maandag mijn portfolio besteld en ik kreeg het woensdag al aan. Echt een hele snelle levering. De kwaliteit van mijn portfolio is uitstekend, de kleuren zijn mooi, de foto's zijn mooi afgedrukt. Voor de prijs dat ik hier be...

Bekijk meer klantenbeoordelingen