Portfolio

Heb je met zorg een portfolio samengesteld en moet deze nu alleen nog worden ingebonden? Bij Student-Print printen wij portfolio's in hoge kwaliteit tegen een fijne, lage prijs. Je portfolio weerspiegelt jou en al jouw harde werk. Daarom kun je bij Student-Print kiezen uit verschillende opties zodat het eindresultaat precies past bij de wensen die jij hebt. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw portfolio

Portfolio op maat

Stel je eigen portfolio samen door te kiezen uit de volgende opties:

 • Afwerking: garenloos, wire-o of thermisch inbinden
 • Papiersoort: 80, 100, 160, 300 grams papier, 350 grams card of nevertear. Wil je een luxe uitstraling? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Kies voor een lichtere papiersoort om kosten te drukken. Let op: heb je afbeeldingen in je portfolio? Kies dan voor een zwaardere papiersoort zodat de pagina's niet doorschijnen. Kies voor Nevertear (water- en scheurbestendig) voor een extra duurzaam portfolio
 • Formaat: A3, A4, A5 of een afwijkend formaat
 • Zwart/wit of kleur, dit kan gedeeltelijk (kostenbesparend) of in zijn geheel. 

Jouw portfolio snel geleverd

Heb je binnenkort een sollicitatie of moet je voor je studie een portfolio maken? Vaak heb je de bestelling zo snel mogelijk nodig. Dit begrijpen wij. Daarom leveren we snel: onze standaardlevering is binnen twee werkdagen, maar het kan nog sneller! Bestel met spoed en haal diezelfde dag je portfolio nog op in Amsterdam, of ontvang je pakket binnen één werkdag thuis. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 7.626 portfolio's geproduceerd!

Geen nieuws


 • Al meer dan 10 jaar héél tevreden!

  29 dagen geleden door Moniek Peijnenburg

  Al meer dan 10 jaar héél tevreden! Voor een klant moest ik een onlinecursus maken, maar heb die voor mijn eigen portfolio laten printen en inbinden door Print en Bind waar ik zeker al 10 jaar mee werk. Mijn klant was zo enthousiast dat ik er meteen e...

 • Hele fijne site om je…

  Gepubliceerd op 20 January 2020 door Paula Van Boheemen

  Hele fijne site om je portfolio/scriptie te laten drukken! Via de online chat word je goed geholpen en ze helpen je stap voor stap. De kwaliteit van de producten hebben mij nog nooit teleurgesteld en het is er altijd netjes op tijd.

 • Portfolio

  Gepubliceerd op 05 December 2019 door wietske boerendans

  Heel erg mooi

Bekijk meer klantenbeoordelingen