Poster printen

Bij Student-Print bestel je al jouw posters voor een lage prijs en heb je deze ook snel in huis. Grote oplages zijn niet nodig, bij ons kan je al bestellen vanaf 1 poster. Wij willen dat iedereen goedkoop zijn posters kan laten printen, altijd. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw poster

Online posters bestellen?

 • We printen de posters op elk gewenst formaat: van A3, A2, A1, A0, B0, B1 tot ABRI of kies zelfs voor een eigen opgegeven poster formaat. Posters op maat zijn dus mogelijk!
 • Kies uit verschillende papiersoorten. Nevertear, Blueback of Polyester zijn het meest geschikt voor buitengebruik, 170 grams satijn en 300 grams card zijn zeer geschikt voor binnengebruik.
 • Wij bieden bij de poster ook optioneel o.a. een wissellijst aan voor een luxere uitstraling. Check in het bestelformulier voor welke poster afmetingen wij een wissellijst kunnen meegeven en welke accessoires wij nog meer aanbieden. 
Wij printen alle posters met de hoogste kwaliteit
Snelle verzending van posters
Hoge kwaliteit posters met een lage prijs

De voordelen van Student-print

We werken met papiersoorten van hoge kwaliteit en dankzij onze geavanceerde printers leveren wij dan ook professionele kwaliteit. Daarnaast kun je eenvoudig de bestelling plaatsen in onze online bestelmodule waar je tevens je bestand gemakkelijk kunt uploaden. Het bestellen van posters was nog nooit zo simpel. Ook als je in de stress bent vanwege deadlines redden we je uit de brand. Wij leveren namelijk standaard binnen twee werkdagen en als je de posters voor 13:00 uur met spoed (20% extra kosten) bestelt, kun je ze dezelfde dag al vanaf 16:00 uur bij ons afhalen in Amsterdam-West. Of kies voor een van onze pick-up points verspreid over Amsterdam. Op die manier wordt je bestelling altijd in de buurt bezorgd. 

Haal je posters op in Amsterdam

Laat snel je posters bezorgen of kom ze zelf gratis ophalen bij onze vestiging in Amsterdam-West! Dit scheelt een dag qua verzendtijd en op deze manier heb je dus nog sneller je bestelling binnen. Of maak gebruik van een van onze vele pick-up points die verspreid liggen over Amsterdam. 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. 

Wij printen posters vanaf 148 x 210mm tot 1200 x 3000mm. 

Je kan bij ons bestanden met bleed en snijlijnen toevoegen, echter is dit voor de mensen die hier geen verstand van hebben zeker niet nodig! Wil jij je poster graag randloos laten printen maar kan je geen bleed of snijlijnen toevoegen? Dan vergroten wij jouw poster met 1% zodat alle witranden wegvallen.

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Met onze professionele materialen en machines zijn wij in staat om een goede kwaliteit te leveren in het printen en inbinden van alle bestellingen. Wij scoren niet voor niks een 9.4 onder meer dan 2600 reviews!

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 330.407 posters geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Mee denkend oplossen.

  3 dagen geleden door MLB galerie

  Zelfs als er iets niet goed gegaan is door mijn fout, dan wordt dat mee denkend opgelost. Super.

 • Goede kwaliteit van de print, soms wel onnodig veel verpakkingsmateriaal.

  20 dagen geleden door TFP

  Goede kwaliteit van de print, soms wel onnodig veel verpakkingsmateriaal.

 • Goede kwaliteit van de print, soms wel onnodig veel verpakkingsmateriaal.

  20 dagen geleden door TFP

  Goede kwaliteit van de print, soms wel onnodig veel verpakkingsmateriaal.

Bekijk meer klantenbeoordelingen