Poster

Heb je voor je studie een prestatie waarbij je een poster wil gebruiken of geeft jouw studentenvereniging een event dat moet worden gepromoot? Bij Student-Print bestel je al jouw posters voor een lage prijs en heb je deze ook gelijk snel in huis. Grote oplages zijn niet nodig, bij ons kan je al bestellen vanaf 1 poster. Bij Student-Print kan je goedkoop posters laten afdrukken, altijd. 

 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw poster
Wij printen alle posters met de hoogste kwaliteit
Snelle verzending van posters
Hoge kwaliteit posters met een lage prijs

Bepaal zelf hoe de poster eruit komt te zien

 • We printen de posters op elk gewenst formaat: van A3, A2, A1, A0, B0, B1 tot ABRI of kies zelfs voor een eigen opgegeven poster formaat. Posters op maat zijn dus mogelijk. 
 • Kies uit verschillende papiersoorten. Nevertear, Blueback of Polyester zijn het meest geschikt voor buitengebruik, 170 grams satijn en 300 grams card zijn zeer geschikt voor binnengebruik.
 • Wij bieden bij de poster ook optioneel een wissellijst aan voor een luxere uitstraling. Check in het bestelformulier voor welke poster afmetingen wij een wissellijst kunnen meegeven. 

 

 

De voordelen van Student-print

We werken met papiersoorten van hoge kwaliteit en dankzij onze geavanceerde printers leveren wij dan ook professionele kwaliteit. Daarnaast kun je eenvoudig de bestelling plaatsen in onze online bestelmodule waar je tevens je bestand gemakkelijk kunt uploaden. Het bestellen van posters was nog nooit zo simpel. Ook als je in de stress bent vanwege deadlines redden we je uit de brand. Wij leveren namelijk standaard binnen twee werkdagen en als je de posters voor 13:00 uur met spoed (20% extra kosten) bestelt, kun je ze dezelfde dag al vanaf 16:00 uur bij ons afhalen in Amsterdam-West. Of kies voor een van onze pick-up points verspreid over Amsterdam. Op die manier wordt je bestelling altijd in de buurt bezorgd. 

Haal je posters op in Amsterdam

Laat snel je posters bezorgen of kom ze zelf gratis ophalen bij onze vestiging in Amsterdam-West! Dit scheelt een dag qua verzendtijd en op deze manier heb je dus nog sneller je bestelling binnen. Of maak gebruik van een van onze vele pick-up points die verspreid liggen over Amsterdam. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 206.201 posters geproduceerd!

Geen nieuws


 • De bestelling plaatsen ging makkelijk.

  5 dagen geleden door Suzanne

  De bestelling plaatsen ging makkelijk. Ook werd mijn bestelling 2 dagen eerder al bezorgd dan verwacht. Heerlijk! En dat ondanks de huidige corona crisis. Mijn prints zien er mooi uit. Ze waren opgerold in een buis. Ik moest ze wel even plat maken ee...

 • Foto op Poster

  28 dagen geleden door JD

  Vrijdag (gisteren) een poster laten afdrukken. Foto op Poster. 40*60cm. Hoewel hij pas aanstaande maandag geleverd zou worden was hij er vanmorgen al. En het resultaat zag er superstrak uit. Keurig verpakt. Nette communicatie. Echt handige website wa...

 • Goede service

  Gepubliceerd op 02 March 2020 door Dani

  Goede kwaliteit Bijna al mijn projecten die ik voor mijn studie moet opleveren (van boekjes tot posters), laat ik printen bij printenbind.nl. De service is uitstekend en zelf vind ik de spoed optie echt een pluspunt. Ik print nu al bijna alles een ja...

Bekijk meer klantenbeoordelingen