Poster

Geef je binnenkort een feest dat je wil promoten? Wil je een mooie poster laten printen -die kan worden verstuurd inclusief lijst- om je veel te kleine studentenkamertje een beetje te pimpen? Of ben je dit jaar weer véél te laat met het kopen van een cadeau voor je vader of moeder? Bestel dan snel je eigen originele poster!  

Document al gereed? Bestel dan direct jouw poster

Bepaal zelf hoe de poster eruit komt te zien

  • We printen de posters op elk gewenst formaat, van A3 tot ABRI of een eigen opgegeven formaat
  • Kies uit verschillende papiersoorten. Nevertear, Blueback of Polyester zijn het meest geschikt voor buitengebruik, 170 grams satijn en 300 grams card zijn zeer geschikt voor binnengebruik.
  • Wij bieden bij de poster ook optioneel een IKEA-wissellijst aan voor een luxere uitstraling. Check in het bestelformulier voor welke poster afmetingen wij een IKEA-wissellijst kunnen meegeven. 

 

 

De voordelen van Student-print

We werken met papiersoorten van hoge kwaliteit en dankzij onze geavanceerde printers leveren wij dan ook professionele kwaliteit. Daarnaast kun je eenvoudig de bestelling plaatsen in onze online bestelmodule waar je tevens je bestand gemakkelijk kunt uploaden. Ook als je in de stress bent vanwege deadlines redden we je uit de brand. Wij leveren namelijk standaard binnen twee werkdagen en als je de posters voor 13:00 uur met spoed (20% extra kosten) bestelt, kun je ze diezelfde dag al vanaf 16:00 uur bij ons afhalen in Amsterdam-West.

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 92.690 posters geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show