Proefschrift printen en inbinden

Een proefschrift is de kroon op je werk. Het eindresultaat na maanden en soms jaren van onderzoek. Dit verdient natuurlijk een heel mooi jasje. Bij Student-print produceren we een professioneel proefschrift tegen lage prijzen. Combineer dit met snelle levertijden en een hoge service en je hebt de perfecte plek gevonden om jouw proefschriften te laten printen en inbinden! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw proefschrift

Online proefschriften laten drukken

Waarschijnlijk heb je al precies in je hoofd hoe het proefschrift eruit moet gaan zien. Daarom kun je bij ons zelf kiezen hoe we je bestand produceren:

 • Inbindmethode:
  • Garenloos: je proefschrift wordt ingebonden met een stevige doorlopende kaft om je binnenwerk. Kies voor bindrug bedrukt voor een extra luxe uitstraling
  • Je kunt ook kiezen om je proefschrift in te laten binden met een ringband (wire-O) of met een linnen strip (thermisch). Kies zelf de omslag: transparant, (bedrukt) wit karton of zwart karton
 • Papiersoort: 80, 100, 160 grams papier of Roman biotop voor een book-like uiterlijk. Kies een zwaardere papiersoort voor een luxe uitstraling .
 • Formaat: 240x170mm is het standaardformaat voor een proefschrift. Andere formaten zoals A4, A5 of afwijkend zijn natuurlijk ook mogelijk
 • Printwijze: randloos, zwart/wit, kleur of kies welke specifieke pagina's je in kleur wil ontvangen
Laat je proefschrift inbinden als boek
Wij printen en binden je proefschrift in hoge kwaliteit
Goedkoop je proefschrift printen

Jouw proefschrift altijd goedkoop en snel geleverd

Bij een proefschrift hoort natuurlijk een deadline. Daarom leveren wij standaard binnen twee werkdagen, maar het kan nog sneller. Plaats je bestelling met spoed en haal je proefschrift diezelfde dag nog op in Amsterdam bij onze vestiging, dit kan al binnen 3 uur! Of maak gebruik van één van onze pick-up points die verspreid liggen over Amsterdam. Postverzending kan uiteraard ook met vele leveropties.

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Nee, wij verwerken bestanden altijd zonder spreads. Lever enkel de bladzijdes aan in de juiste volgorde, en wij doen de rest.

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. 

Wij raden aan om voor proefschriften een papiersoort van minimaal 100gr te kiezen. Dit kan je eventueel verhogen tot 160gr voor een meer luxe uiterlijk. Een 80gr papiersoort kan ook, maar hou in dat geval rekening met een lichte doordruk van tekst en afbeeldingen. Voor een meer book-like uiterlijk kan je kiezen voor ons Roman biotop papier. 

Met onze professionele materialen en machines zijn wij in staat om een goede kwaliteit te leveren in het printen en inbinden van alle bestellingen. Wij scoren niet voor niks een 9.4 onder meer dan 2600 reviews!

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 15.236 proefschriften geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Snel en eenvoudig

  Gepubliceerd op 02 September 2020 door anoniem

  Boekje van 150 pag laten maken (proefschrift, softcover). Heel simpel: pdf uploaden en twee dagen later kwam het resultaat met de post. Kwaliteit (basis instellingen) is prima.

Bekijk meer klantenbeoordelingen