Reader

Studeren vanaf een computerscherm is niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog: leren vanaf een computerscherm is minder effectief dan vanaf papier! Student-print biedt de oplossing. Lever eenvoudig je studiemateriaal online aan als PDF en wij zorgen dat jouw reader snel en goedkoop wordt ingebonden. Al binnen twee werkdagen kun jij je bestelling op de deurmat verwachten zodat je direct aan de slag kan gaan. Heb je al je studiemateriaal voor de komende tijd al tot je beschikking? Bespaar dan tijd en geld door alles in een keer te bestellen! Op die manier kan je voordelig aan een studieperiode beginnen.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw reader

Een reader op maat

Iedereen leert op een andere manier. Kies daarom zelf hoe jij je reader het liefste ontvangt:

 • Wil je een reader waar je makkelijk doorheen kan bladeren? Kies dan voor Wire-O inbinden. Kies voor een transparante of kartonnen omslag zodat je reader nog langer meegaat. Wil je liever een reader die Garenloos of Thermisch is ingebonden? Dat kan natuurlijk ook!
 • Laat je reader printen op A3, A4, A5 of een afwijkend formaat
 • Om kosten te drukken kun je zelf de papiersoort bepalen (80, 100 of 160)
 • Ook de printwijze kun je helemaal zelf kiezen: kleur of zwart wit, dubbelzijdig of enkelzijdig en randloos

Jouw studiemateriaal zo snel mogelijk in huis

Staat het nieuwe blok al voor de deur? Geen zorgen! Wij leveren jouw reader standaard binnen twee werkdagen. Ook last-minute bestellen is bij ons geen probleem. Plaats je bestelling voor 13:00u met spoed en haal je studiemateriaal al vanaf 16:00u bij ons op in Amsterdam-West of vanaf 18:00u bij een van onze andere pick-up locaties in Amsterdam. Wil je de bestelling liever via de post ontvangen? Dan ligt deze de volgende dag al op je deurmat.

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 97.865 readers geproduceerd!

Geen nieuws


 • Vlotte afhandeling , goed product en alles gewoon netjes.

  5 dagen geleden door Dorien

  Vlotte afhandeling , goed product en alles gewoon netjes.

 • Top!

  22 dagen geleden door Renée

  Top! Ik bestel hier altijd mijn readers voor de uni, goed kwaliteit en betaalbaar!

 • De beste website voor drukwerk

  Gepubliceerd op 02 February 2020 door Eva Bun

  Ik laat regelmatig bij Print en Bind al mijn documenten voor school afdrukken in readers. Print en Bind is echt heel goedkoop vergeleken met andere websites en zeker vergeleken met offline print shops die vaak heel erg duur zijn. Wat ik ook fijn vind...

Bekijk meer klantenbeoordelingen