Reader

Studeren vanaf een computerscherm is niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog: leren vanaf een computerscherm is minder effectief dan vanaf papier! Student-print biedt de oplossing. Upload gemakkelijk je bestand en wij zorgen dat jouw reader snel wordt geproduceerd en verzonden. Al binnen twee werkdagen kun jij je bestelling op de deurmat verwachten zodat je direct aan de slag kan gaan. En dat allemaal voor een lage studentenprijs. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw reader

Een reader op maat

Door middel van onze handige online bestelformulier inclusief online preview heb jij altijd de volle regie over hoe jouw eindproduct eruit zal komen te zien:

 • Wil je een reader waar je makkelijk doorheen kan bladeren? Kies dan voor Wire-O inbinden. Wil je liever een reader die Garenloos of Thermisch is ingebonden? Dat kan natuurlijk ook!
 • Laat je reader printen op A3, A4, A5 of een afwijkend formaat
 • Bepaal welke papiersoort jij graag voor je reader wil hebben, je hebt keuze uit 80, 100, 160 gr of roman biotop 90 gr en glanzend 170 gr papier. 
 • Ook de printwijze kun je helemaal zelf kiezen: kleur of zwart wit, dubbelzijdig of enkelzijdig en randloos
 • Voor meer afwerkmogelijkheden kan je ons online bestelformulier bekijken. 
Online readers laten printen
Bestanden printen en inbinden?
Laat gemakkelijk je PDF printen en inbinden.

Reader snel thuisbezorgd

Wij leveren jouw reader standaard binnen twee werkdagen. Ook last-minute bestellen is bij ons geen probleem. Plaats je bestelling voor 13:00u met spoed en haal je readers al vanaf 16:00u bij ons op in Amsterdam-West of vanaf 18:00u bij een van onze andere pick-up locaties in Amsterdam. Wil je de bestelling liever via de post ontvangen? Dan ligt deze de volgende dag al op je deurmat.

Gemakkelijk online bestellen

Wij hebben ons online bestelformulier zo simpel mogelijk gehouden zodat iedereen gemakkelijk zijn bestelling kan plaatsen. En met onze online preview kan jij nog eens per bladzijde checken of je bestand eruit komt te zien zoals jij in gedachten hebt. Heb je twijfels of vragen tijdens het bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice: zij zitten 7 dagen per week klaar om jouw zo snel mogelijk verder te helpen. 

De papiersoort die het meest geschikt is hangt af van jouw budget en het gewenste afwerkingsniveau. Onze meest gekozen papiersoort voor readers is 100gr. Een 80gr papiersoort is ook goed te gebruiken voor reader, echter kan je een lichte doordruk zien van tekst en afbeeldingen. Mocht je een reader als studiemateriaal gebruiken dan is dit geen probleem, alles blijft namelijk goed leesbaar. Maar bestel je een reader als belangrijk drukwerk, dan is een minimum van 100gr papiersoort aan te raden. Heb je toch twijfels over welke papiersoort je moet kiezen? Bestel dan een papiermonsterboek tegen verzendkosten of neem contact op met onze klantenservice die je kan adviseren. 

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. Zo ben je altijd zeker van het eindresultaat van je readers. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 137.859 readers geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Ik laat mijn cursus readers altijd…

  11 dagen geleden door Neuro-Insight

  Ik laat mijn cursus readers altijd maken door print en bind. Super kwaliteit, goede service, en altijd op tijd geleverd. Een top bedrijf met ditto Service

 • Uitstekende kwaliteit readers, snelle service

  Gepubliceerd op 13 August 2021 door GHJ Boots

  Uitstekende kwaliteit readers, snelle service

 • Service was TOP!!

  Gepubliceerd op 11 August 2021 door Marleen

  Prachtig systeem om de gewenste reader samen te stellen. Alleen ging er iets mis. In plaats van een x aantal pagina's in kleur, was alles zwart/wit. Gebeld en het bleek een systeemfoutje te zijn. Geen discussie, wel excuses en direct actie om de gewe...

Bekijk meer klantenbeoordelingen