Rolbanner

Wil jij opvallen met jouw boodschap? Doe dit gemakkelijk met een rolbanner van Student-Print. Onze rolbanners zijn niet alleen van goede kwaliteit, ze zijn ook nog eens scherp geprijsd en met spoed te bestellen. Zo kan jij je rolbanner al binnen 3 uur in handen hebben wanneer jij deze met spoed besteld! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw rolbanner

Waarom een rolbanner?

Het gebruiken van rolbanners als promotiemateriaal heeft een aantal verschillende voordelen:

 • Onze kwaliteits rolbanners en cassettes zorgen ervoor dat jouw promotiemateriaal lang mee gaat. Daarnaast ziet het er nog eens super gelikt uit.
 • Je hebt keuze uit een standaard en premium cassette. Zo is er altijd een keuze die bij jouw event en portemonnee past.
 • Het is een compleet systeem: je kan gemakkelijk zelf het doek in de cassette plaatsen. 
 • Je krijgt er een gratis draagtas bij zodat jij jouw rolbanner gemakkelijk kan vervoeren. 

Rolbanner specificaties

Onze rolbanners hebben een standaard formaat van 84.1x200cm. Deze banners worden volledig randloos geproduceerd voor het mooiste resultaat, mits deze ook randloos zijn aangeleverd. De ontwerpen worden op een sterk polyestermateriaal geprint dat kleurecht en waterbestendig is. Hierdoor zijn de rolbanners ook perfect om buiten te gebruiken. 

 

 

Student-print heeft tot nu toe al 77 rolbanners geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Mooi boekje met kleurige kaft.

  Vandaag door YCM van der Bijl

  Mooi boekje met kleurige kaft. Het boekje is gedrukt op stevig papier zodat de illustraties goed zichtbaar blijven. Sommige illustraties zijn iets aan de donkere kant. Maar het boekje is aantrekkelijk als geheel.

 • Goede en snelle service.

  Gisteren door Nico

  Goede en snelle service. Mooi resultaat, erg blij mee!

 • Top service!

  Gisteren door Iris Bruins Slot

  Snelle levering en fijn geholpen door de telefoon met enkele vragen. Goedkoop maar wel goede kwaliteit!! Bedankt print&bind.

Bekijk meer klantenbeoordelingen