Scriptie afdrukken en inbinden

Het einde is in zicht. Je scriptie is na veel werk af en hoeft alleen nog maar geprint en ingeleverd te worden. Bij Student-Print zorgen wij ervoor dat jouw scriptie er professioneel uitziet en denken we ook nog eens aan jouw studentenbudget. Daarnaast snappen wij dat de puntjes op de i zetten soms langer duurt dan gedacht. Gelukkig is dat bij ons geen enkel probleem. Zo ontvang je je scriptie standaard al binnen twee dagen. Heb je te maken met een krappe deadline? Bestel dan met spoed of kom je bestelling met spoed afhalen bij ons in Amsterdam of één van onze vele afhaalpunten. Dan heb je de bestelling al binnen een paar uur in bezit!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw scriptie

Inbindmethodes

Bij Student-Print heb je keuze uit verschillende soorten afwerkingen. Wil jij voor een professionele uitstraling gaan? In dat geval adviseren wij garenloos inbinden  Bij deze methode wordt de rug stevig aan de inhoud van je scriptie gelijmd. De meest luxe uitstraling krijg je door de gehele omslag, inclusief rug (bijvoorbeeld de titel van je scriptie) te bedrukken. Het ontwerpen van een omslag hoeft niet lang te duren en om je nog wat beter op weg te helpen hebben wij templates aangemaakt die je kan gebruiken!

Uiteraard hebben wij ook nog andere inbindmethodes. Wil je gaan voor een zo stevig mogelijk product dat nog vele keren kan worden gebruikt? Kies dan voor een wire-O afwerking . Hierbij binden wij jouw scriptie in met een zilverkleurige, metalen ringband. Dit is de meest stevige afwerkoptie die wij bieden, maar ziet er wel wat minder chique uit dan bijvoorbeeld garenloos inbinden. 

Ga je toch liever voor een meer simpele afwerking? Kies dan voor thermisch inbinden . Hierbij lijmen we jouw scriptie met een witte of zwarte linnen strip. Ook kan je kiezen wat voor voor- of achterkant wordt gebruikt bij het inbinden. Zo kan je kiezen voor een transparantje, bedrukt of onbedrukt karton of zwart karton. 

Genoeg keuze dus! Weet je niet helemaal wat de beste afwerkoptie is voor jouw bestelling? Neem contact op met de klantenservice, zij staan 7 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden! 

 

Scriptie inbinden als boek

Scripties worden voordelig geprint en ingebonden met een zeer fraai resultaat
Beste online je scriptie spoedlevering mogelijk
Snelle levering van je scriptie

Altijd snel je scriptie in huis

Bij Printenbind.nl hebben wij een standaard snelle levering van alle scripties. Zo ontvang je altijd je scriptie binnen twee werkdagen. Echter, het kan ook een stuk sneller. Zo kun je als je met spoed besteld voor 13.00 uur al je scriptie bij onze vestiging in Amsterdam afhalen vanaf 16.00 uur. Dat is dus binnen drie uur! Woon je niet in Amsterdam maar heb je wel zo snel mogelijk je scriptie nodig? Bestel dan met spoed voor 13.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag bij jou thuis of bij een afhaalpunt. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Leiden, Rotterdam of Utrecht woont: je hebt altijd snel je scriptie in handen!

Uitgebreide controle voor je scriptie

Om er zeker van te zijn dat alles tip top in orde is, bieden wij de optie 'controle uitgebreid' aan. Deze service houdt in dat we de resolutie en de opmaak van je bestanden extra goed controleren. Zo checken we bijvoorbeeld of afbeeldingen van goede kwaliteit zijn en of er geen tekst van de bladzijdes af gaat vallen. Naast onze uitgebreide controle krijg je altijd standaard in ons online bestelmodule een digitale preview te zien van hoe jouw bestand er uit zal komen te zien. Zo heb je altijd een idee van wat je kan verwachten. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 67.325 scripties geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show