Scriptie afdrukken en inbinden

Het einde is in zicht. Je scriptie is na veel werk af en hoeft alleen nog maar geprint en ingeleverd te worden. Bij student-print zorgen wij ervoor dat jouw scriptie er professioneel uitziet en denken ook nog eens aan jouw studentenbudget. Daarnaast snappen wij dat de puntjes op de i zetten soms langer duurt dan gedacht. Geen probleem! Je hebt je scriptie standaard binnen twee dagen in huis en als je voor 13:00u met spoed bestelt, kun je je scriptie zelfs al vanaf 16:00u bij ons afhalen in Amsterdam.

 

Om er zeker van te zijn dat alles tip top in orde is, bieden wij de optie 'controle uitgebreid' aan. Deze service houdt in dat we de resolutie en de opmaak van je bestanden extra goed controleren. Daarnaast krijg je in onze online bestelmodule altijd een digitale preview van jouw scriptie te zien.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw scriptie

Scriptie inbinden als boek

Scripties worden voordelig geprint en ingebonden met een zeer fraai resultaat
Bestel-online-je-scriptie-spoedlevering-mogelijk

Inbindmethodes

Bij Student-Print heb je keuze uit meerdere soorten inbindmethodes. Wil je een professionele uitstraling? Kies van voor garenloos inbinden. Bij deze methode wordt de rug stevig aan de inhoud van je scriptie gelijmd. De meest luxe uitstraling krijg je door de gehele omslag, inclusief rug (bijvoorbeeld de titel van je scriptie) te bedrukken.

Uiteraard hebben wij nog andere opties! Kies bijvoorbeeld voor een Wire-O afwerking met een ringband zodat je zeker bent van de meest sterke inbindmethode. Of anders thermisch inbinden, waarbij we jouw scriptie lijmen met een (witte of zwarte) linnen strip. Bij Wire-O en Thermisch kun je de omslag van je scriptie zelf samenstellen (transparant, bedrukt karton of zwart karton).

Papiermonsterboek aanvragen

Vraag het papiermonsterboek kosteloos aan via onderstaand formulier, wij sturen deze dan binnen 1 werkdag naar je toe. 

Persoonlijke gegevens
Factuurgegevens
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Postcode is ongeldig voor het gekozen land
Verplicht
Verplicht
Minstens 1 nummer vereist
Verplicht
Verplicht
Ongeldige keuze
Verplicht
E-mail is ongeldig
Contactgegevens
Verplicht
Verplicht
E-mail is ongeldig
Telefoonnummer is ongeldig

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 51.146 scripties geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show