Sticker

Wil je je vereniging, dispuut of bijvoorbeeld een event van je studie promoten? Of wil je stickers maken voor eigen gebruik, denk aan een cadeau voor een vriend(in) of voor je bedrijf dat je net bent gestart? Lever dan gemakkelijk een eigen ontwerp aan via ons online bestelformulier en wij drukken jouw gepersonaliseerde stickers met bijvoorbeeld een logo in hoge en goede kwaliteit. Of het nu een grote of kleine oplage is: wij printen het voor je. En dat allemaal voor een lage prijs! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw sticker
Bestel snel je stickers online
Keuze uit veel verschillende formaten stickers of vul je eigen formaat in
Goedkoop sticker bestellen doe je bij Student-Print

Welk sticker formaat?

Het is bij Student-Print mogelijk om uit vele soorten sticker formaten te kiezen. Zo hebben wij meerdere sticker formaten voor vierkante of ronde stickers en zijn eigen formaten ook mogelijk. Kleine sticker of grote stickers zijn allen te bestellen. 

Kies uit een van onze standaardformaten:

 • 30mm
 • 63mm
 • 90mm
 • 90x90mm
 • 99x38mm
 • 55x85 mm
 • A4 of A3
 • Eigen custom formaat. 

Stickerpapier

Bij het bestellen van stickers heb je keuze uit twee verschillende soorten stickerpapier. 

STICKER PAPIER (WIT)

De papierstickers worden geprint op een wit papiermateriaal. Het oppervlakte van dit stickerpapier is mat en ruw en is vergelijkbaar met kantoor papier. Deze papiersoort wordt veel gebruikt als etiket voor bijvoorbeeld wijn- of bierflessen. De stickers van dit materiaal zijn niet waterbestendig dus niet geschikt voor buiten. 

STICKER POLYESTER (WIT)

De polyester stickers zijn in tegenstelling tot het andere stickermateriaal wel geschikt voor buitengebruik. Deze stickers hechten zicht direct aan een oppervlak en zijn niet makkelijk te verwijderen. De stickers zijn bedoeld voor eenvoudig gebruik, wij raden aan dit materiaal niet te gebruiken voor langdurig gebruik of op objecten die worden blootgesteld aan ruige omstandigheden. De stickers zouden bijvoorbeeld wel goed zijn voor promotiemateriaal buiten de deur. 

Stickervellen of losse stickers?

Met de aanwinst van onze nieuwe stickersnijder kunnen wij sinds heden nu in plaats van hele stickervellen, ook losse stickers leveren. Laat nu dus gemakkelijk je stickervellen bedrukken om ze vervolgens uitgesneden te ontvangen! 

Nog goedkoper stickers bestellen?

Goedkoop stickers bestellen doe je gemakkelijk bij Student-Print. Met onze nieuwe Budget verzendoptie kan je nu zelfs nog goedkoper stickers bestellen. Deze budget verzendoptie duurt wat langer, namelijk 3 of 4 werkdagen. Echter, wanneer je voor deze verzendoptie kiest krijg je 10% extra korting op de al lage prijzen van stickers! Perfect dus als je voor de laagste prijs wil gaan en er geen haast bij de bestelling zit!

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 1.429.341 stickers geproduceerd!

Geen nieuws


 • 170 stickers besteld.

  12 dagen geleden door Talitha

  170 stickers besteld. De kwaliteit was goed maar er zat een klein foutje in. Dit is snel opgelost door de klantenservice. Erg tevreden.

 • Ondanks Budget optie toch snel…

  14 dagen geleden door Cedric

  Ondanks Budget optie toch snel geleverd. Bieretiketten besteld en zijn enorm makkelijk van het stickervel te halen, en vervolgens ook makkelijk van de flesjes af te halen. Kleuren zijn helaas iets minder vibrant/helder dan ik zou willen. En ook zijn...

 • Erg tevreden met mijn bestelde…

  19 dagen geleden door Sietske

  Erg tevreden met mijn bestelde stickers. Zelfs een paar vellen extra gekregen! Ze plakken goed en zijn makkelijk van het vel af te halen.

Bekijk meer klantenbeoordelingen