Thesis

Is je onderzoek bijna afgerond en is je thesis dus bijna klaar? Een document waarin zoveel tijd is gestoken verdient een professionele uitstraling. Bij Student-print regelen wij dit voor je tegen een lage prijs. Plaats je bestelling eenvoudig online en lever je bestanden aan in onze online bestelmodule. Zo bespaar je ook nog eens tijd! Heb je vragen tijdens je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice: zij staan 7 dagen per week voor je klaar! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw thesis

Kies zelf de afwerking

Als student heb je natuurlijk wel andere zaken waaraan je liever je geld besteedt. Stel daarom zelf je thesis samen en bespaar kosten:

 • Bepaal het formaat: proefschriftformaat (170x240), A4, A5 of kies voor een afwijkend formaat
 • De papiersoort: kies voor een lichtere papiersoort om kosten te besparen (80 of 100 grams) of ga voor een luxe uitstraling (160 grams). Let op: heb je veel afbeeldingen of tabellen in je bestand? Kies dan voor minimaal 100 grams zodat de pagina's niet doorschijnen
 • Kies de inbindmethode: 
  • Garenloos: wil je dat je thesis eruit ziet als een boek? Dan is dit de methode voor jou! Dankzij de doorlopende kaft krijgt je bestand een stevige en professionele uitstraling. Tip: kies voor bindrug bedrukt voor een extra luxe uitraling
  • Wire-O: wil je dat jouw docent eenvoudig door je thesis kan bladeren? Met deze inbindmethode wordt jouw bestand ingebonden met een ringband. Stel daarnaast zelf je omslag samen (transparant, (bedrukt) wit karton of zwart karton) 
  • Thermisch: met deze methode wordt jouw thesis ingebonden met een linnen strip aan de zijkant.
 • Heb je een mooie kaft ontworpen die tot aan de rand loopt? Kies dan voor de optie randloos printen om witte randen te voorkomen
Wij printen een thesis van hoge kwaliteit
Wij printen jouw thesis al vanaf één oplage!

Goedkoop en snel geleverd

Doordat wij online printen betaal jij niet alleen minder geld, maar ontvang je ook nog eens ranzendsnel jouw thesis! Onze standaardlevering is binnen twee werkdagen. Geen zorgen om je deadline, het kan nog sneller! Plaats voor 13.00u met spoed je bestelling en je kunt je thesis al vanaf 16:00u bij ons afhalen in Amsterdam-West (of vanaf 18:00u bij een van onze andere pick-up points in Amsterdam). Een spoedoptie is natuurlijk ook mogelijk wanneer je je pakket liever thuis ontvangt: binnen een werkdag ligt jouw thesis al op de deurmat!

Nog sneller je thesis laten printen

Zijn onze standaardlevertijden niet snel genoeg? Kies dan voor onze spoedoptie tijdens het bestellen in ons online bestelformulier. Met deze optie kan je al binnen 3 uur je bestelling ophalen! Uiteraard is verzending ook een mogelijkheid. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 9.538 thesissen geproduceerd!

Geen nieuws


 • Mijn opdracht betrof het drukken van een thesis

  Gepubliceerd op 05 July 2019 door Sander Kamps

  Mijn opdracht betrof het drukken van mijn thesis in proefschrift formaat. Het resultaat ziet er zeer goed uit. De tijd tussen opdrachtverstrekking en levering was een dag. In verband met enige bijzonderheden mbt de thesis heb ik contact gehad met de...

 • Perfecte producten, perfecte service!

  Gepubliceerd op 21 December 2015 door Nalinie

  Ik woon in Rdam maar door de goede kwaliteit, gemak en service heb ik mijn afstudeerthesis bij print en bind besteld en ik ben super tevreden.

 • DE BESTE

  Gepubliceerd op 21 April 2015 door N. Williams

  Voor een student in nood is Print&Bind je beste vriend, echt TOP SERVICE !!!

Bekijk meer klantenbeoordelingen