Thesis

Is je onderzoek bijna afgerond en is je thesis dus bijna klaar? Een document waarin zoveel tijd is gestoken verdient een professionele uitstraling. Bij Student-print regelen wij dit voor je tegen een lage prijs. Plaats je bestelling eenvoudig online en lever je bestanden aan in onze online bestelmodule. Zo bespaar je ook nog eens tijd! Heb je vragen tijdens je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice: zij staan 7 dagen per week voor je klaar! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw thesis

Kies zelf de afwerking

Als student heb je natuurlijk wel andere zaken waaraan je liever je geld besteedt. Stel daarom zelf je thesis samen en bespaar kosten:

 • Bepaal het formaat: proefschriftformaat (170x240), A4, A5 of kies voor een afwijkend formaat
 • De papiersoort: kies voor een lichtere papiersoort om kosten te besparen (80 of 100 grams) of ga voor een luxe uitstraling (160 grams). Let op: heb je veel afbeeldingen of tabellen in je bestand? Kies dan voor minimaal 100 grams zodat de pagina's niet doorschijnen
 • Kies de inbindmethode: 
  • Garenloos: wil je dat je thesis eruit ziet als een boek? Dan is dit de methode voor jou! Dankzij de doorlopende kaft krijgt je bestand een stevige en professionele uitstraling. Tip: kies voor bindrug bedrukt voor een extra luxe uitraling
  • Wire-O: wil je dat jouw docent eenvoudig door je thesis kan bladeren? Met deze inbindmethode wordt jouw bestand ingebonden met een ringband. Stel daarnaast zelf je omslag samen (transparant, (bedrukt) wit karton of zwart karton) 
  • Thermisch: met deze methode wordt jouw thesis ingebonden met een linnen strip aan de zijkant.
 • Heb je een mooie kaft ontworpen die tot aan de rand loopt? Kies dan voor de optie randloos printen om witte randen te voorkomen
Wij printen een thesis van hoge kwaliteit
Wij printen jouw thesis al vanaf één oplage!

Goedkoop en snel geleverd

Doordat wij online printen betaal jij niet alleen minder geld, maar ontvang je ook nog eens ranzendsnel jouw thesis! Onze standaardlevering is binnen twee werkdagen. Geen zorgen om je deadline, het kan nog sneller! Plaats voor 13.00u met spoed je bestelling en je kunt je thesis al vanaf 16:00u bij ons afhalen in Amsterdam-West (of vanaf 18:00u bij een van onze andere pick-up points in Amsterdam). Een spoedoptie is natuurlijk ook mogelijk wanneer je je pakket liever thuis ontvangt: binnen een werkdag ligt jouw thesis al op de deurmat!

Nog sneller je thesis laten printen

Zijn onze standaardlevertijden niet snel genoeg? Kies dan voor onze spoedoptie tijdens het bestellen in ons online bestelformulier. Met deze optie kan je al binnen 3 uur je bestelling ophalen! Uiteraard is verzending ook een mogelijkheid. 

Student-print heeft tot nu toe al 14.845 thesissen geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Thesis inbinden

  Gepubliceerd op 22 May 2021 door Yao

  Ik heb mijn thesis laten inbinden bij print en bind. Het resultaat is goed en mooi. De levering was netjes op tijd. Alleen bij aanduiden van pakketbezorging werd mijn thesis toch in de brievenbus gestopt.

 • Fijne thesis levering

  Gepubliceerd op 03 September 2020 door Dorrie Besouw

  Mijn thesis was mooi gedrukt, snel geleverd en er konden nog aanpassingen gedaan worden.

 • Mijn thesis ziet er gedrukt perfect uit.

  Gepubliceerd op 28 August 2020 door Roy

  Mijn thesis ziet er gedrukt perfect uit. Achteraf had ik een paar meer moeten bestellen.

Bekijk meer klantenbeoordelingen