Tijdschrift

Heb je voor een opdracht een tijdschrift ontworpen die moet worden geprint maar wil je niet te veel betalen? Dan ben je bij Student-print aan het juiste adres! Of je nu 1 exemplaar wil ontvangen of een grote oplage bestelt: het kan allemaal! En dat allemaal met de service die je van ons gewend bent.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw tijdschrift

Bepaal zelf de afwerking

 • Wil je dat je tijdschrift een luxe uitraling krijgt? Kies er dan voor om de omslag te printen op één van onze luxe papiersoorten. 
 • Ook de papiersoort voor het binnenwerk kun je zelf kiezen: 80, 90, 100, 160 of 170 grams.
 • Kies het formaat: A4, A5, A6 of een afwijkend formaat.
 • Het tijdschrift wordt in de rug geniet en vierkant gedrukt waardoor het mooi plat ligt (zie afbeeldingen)
 • Kies optioneel nog voor ronde hoeken, coating of matte laminering. 
Online tijdschriften laten printen
Goedkoop tijdschriften laten printen?
Online tijdschriften laten drukken

Jouw tijdschrift razend snel in huis

Kun je niet wachten om het eindresultaat te zien? Wij leveren standaard binnen twee werkdagen. Maar ook wanneer je je bestelling eerder nodig hebt, staan wij voor je klaar. Plaats je bestelling voor 13:00u met spoed en kom deze om 16:00u bij ons afhalen in Amsterdam-West. Komt een andere locatie in Amsterdam je beter uit? Om 18:00u ligt jouw pakketje klaar bij één van onze pick-up points. Je kunt natuurlijk ook je tijdschrift via de post (met spoed) ontvangen: de volgende dag ligt deze al op je deurmat!

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Bij het product tijdschrift kan je een bestand met maximaal 96 pagina's aanleveren, in verband met het nieten van jouw ontwerp. Hou ook rekening met het feit dat het pagina aantal deelbaar moet zijn door 4. Dit is is verband met het vouwen en vervolgens nieten van het papier. Is jouw pagina aantal niet deelbaar door 4? Dan voegt ons systeem automatisch witpagina's toe aan de achterkant van jouw ontwerp om tot een juist pagina aantal te komen. 

Nee, wij verwerken bestanden altijd zonder spreads. Lever enkel de bladzijdes aan in de juiste volgorde, en wij doen de rest.

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 25.549 tijdschriften geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Super service!

  Gepubliceerd op 10 September 2021 door Desirée

  Super service! Prijs technisch goed, kwaliteit perfect. Ik ben blij!

 • Tijdschrift keurig gedrukt.

  Gepubliceerd op 19 July 2021 door René uit Den Haag

  Tijdschrift keurig gedrukt. Klein tijdschrift in kleine oplage, dus digitaal laten drukken. Handige site, levering volgens planning. Mooi gedrukt en zelfs de doorlopende illustratie over twee pagina's op de middenpagina's sluit keurig aan.

Bekijk meer klantenbeoordelingen