Tijdschrift

Heb je voor een opdracht een tijdschrift ontworpen en wil je deze snel ontvangen, maar niet te veel betalen? Dan ben je bij Student-print aan het juiste adres! Of je nu 1 exemplaar wil ontvangen of een grote oplage bestelt: het kan allemaal!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw tijdschrift

Bepaal zelf de afwerking

 • Wil je dat je tijdschrift een luxe uitraling krijgt? Kies dan voor een stevige omslag. Maakt het je niet zoveel uit en bespaar je liever wat geld? Kies dan voor een omslag met dezelfde dikte als het binnenwerk
 • Ook de papiersoort voor het binnenwerk kun je zelf kiezen: 100 of 160 grams
 • Kies het formaat: A4, A5 of een afwijkend formaat
 • Het tijdschrift wordt in de rug geniet en vierkant gedrukt waardoor het mooi plat ligt (zie afbeeldingen)

Jouw tijdschrift razend snel in huis

Kun je niet wachten om het eindresultaat te zien? Wij leveren standaard binnen twee werkdagen. Ook wanneer je je bestelling eerder nodig hebt, staan wij voor je klaar. Plaats je bestelling voor 13:00u met spoed en kom het om 16:00u bij ons afhalen in Amsterdam-West. Komt een andere locatie in Amsterdam je beter uit? Om 18:00u ligt jouw pakketje klaar bij een van onze pick-up points. Je kunt natuurlijk ook je tijdschrift via de post (met spoed) ontvangen: de volgende dag ligt deze al op je deurmat!

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 14.048 tijdschriften geproduceerd!

Geen nieuws


 • Snelle levering en betaalbaar.

  Gepubliceerd op 13 November 2018 door Liza

  Snelle levering en betaalbaar. Helaas niet helemaal randloos geprint. Het opdrachtnummer was: Opdracht 288379

 • ik heb een tijdschrift laten maken van…

  Gepubliceerd op 19 May 2018 door ankie

  ik heb een tijdschrift laten maken van slechte kopieen van een tijdschrift. Het wordt uiteraard nooit beter, maar het is bijzonder goed gelukt en heb nu weer een mooi papieren tijdschrift.

 • Een tijdschrift gemaakt als beginner. Mooi resultaat!

  Gepubliceerd op 31 July 2017 door Werner

  Ik heb samen met mijn broer en zussen een tijdschrift gemaakt als cadeau voor het 50 jarig huwelijksjubileum van onze ouders. Omdat ik zelf weinig ervaring had met inDesign was ik niet helemaal zeker of ik het goed deed. Gelukkig kon ik vragen stell...

Bekijk meer klantenbeoordelingen