Uitgebreide controle

Bij Student-print weten we dat het bij sommige documenten van groot belang is dat alles tip top in orde is. Wanneer je bijvoorbeeld je scriptie moet inleveren wil je er zeker van zijn dat alles aan je document klopt. Wij voeren altijd een standaard controle uit over het aangeleverde document bij het starten van de productie. Pagina's worden eventueel passend gemaakt zodat er geen tekst vanaf valt en wanneer wij mogelijke fouten zien in de lay-out, nemen we altijd even contact op met de klant. 

Uitgebreide controle

Mocht het om een belangrijke bestelling gaan en ben je niet zeker van bepaalde zaken wat betreft de lay-out of opmaak van je bestand, dan kun je ook kiezen voor een uitgebreide bestandscontrole. Met deze optie controleren wij vroegtijdig je document. Er wordt gekeken naar zaken zoals:

 • resolutieafmeting
 • afwerking
 • bestandsformaat
 • liggende pagina's

Deze extra optie raden wij aan bij grote bestellingen, presentatie materiaal of ingewikkelde documenten. 

 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen