Verslag

Moet je een verslag inleveren en wil je een professioneel en verzorgd document inleveren? Student-Print kan jouw verslagen razendsnel produceren en leveren zodat jij altijd je deadline kan halen. Naast onze snelle productie denken wij ook nog eens aan jouw studentenbudget. Laat ons je verslag in hoge kwaliteit drukken en je bent verzekert van een professionele afwerking tegen lage prijzen! 

 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw verslag

Een verslag geproduceerd zoals jij dat wil

 • Kies zelf de papiersoort, je hebt de keuze uit één van onze 8 papiersoorten voor verslagen. Kies voor een dikkere papiersoort, minimaal 100 grams, als er veel afbeeldingen of grafieken in je verslag staan (zodat de pagina's niet doorschijnen)
 • Welke inbindmethode past bij jouw document? 
  • Garenloos: bij deze methode wordt je verslag voorzien van een stevige doorlopende kaft. Kies voor de optie bindrug bedrukt voor een extra luxe uitstraling
  • Wire-O: wil je eenvoudig door je verslag heen kunnen bladeren? Kies dan voor deze methode waarbij je verslag in wordt gebonden met een ringband
  • Thermisch: je verslag wordt aan elkaar gelijmd met een (zwarte of witte) linnen strip. Bij Wire-O en Themisch kun je zelf de kaft samen stellen: transparant, (bedrukt) wit karton of zwart karton
 • De meeste verslagen worden geprint op A4, maar een afwijkend formaat is ook mogelijk
 • Kies zelf de printwijze: kleur, zwart wit of geef specifiek aan welke pagina's in kleur moeten. Daarnaast kun je kiezen of je je document enkel- of dubbelzijdig wil ontvangen.
 • Voor al onze productspecificaties: bekijk ons online bestelformulier! 
Laat je verslagen drukken tegen lage prijzen
Wij printen en binden je verslag razendsnel
Laat gemakkelijk en snel je verslag printen

Jouw verslag goedkoop en snel geleverd

We houden niet alleen rekening met je portemonnee, maar ook met je deadline. Onze standaardlevering is al binnen twee werkdagen. Plaats je bestelling voor 13:00u met spoed en je hebt je verslag de volgende dag in huis. Ben je in de mogelijkheid je pakket af te halen in Amsterdam? Dan is onze standaardlevering een werkdag en met spoed kun je het al vanaf 16:00u bij ons afhalen in Amsterdam-West (18:00u bij onze pick-up locaties in Amsterdam).

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Ben je niet helemaal zeker over welk papiersoort je moet kiezen of ben je onzeker over of je je deadline wel kan halen met onze levertijden? Neem dan even contact op met onze klantenservice! Onze klantenservice zit 7 dagen per week klaar om jou te helpen met al je vragen. Wij zijn te bereiken via de telefoon, email of chat.

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Smaken verschillen, maar onze meest gekozen inbindmethode voor verslagen is garenloos inbinden. Dit is tevens - in our opinion - de meest mooie inbindmethode. Maak jouw garenloos ingebonden scriptie helemaal af met een cover van een van onze speciale papiersoorten. Zal jouw verslag vaak worden gebruikt? Kies dan voor onze meest stevige inbindmethode Wire-O. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw scriptie(s) mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 3100 reviews

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 32.970 verslagen geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eenvoudig te bestellen en goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 12 April 2021 door J. Tillema

  Voor het eerst gebruikt gemaakt van de diensten van deze website. Mijn ervaring is top. Eenvoudig een verslag uit pdf te bestellen, met veel mogelijkheden als tussenbladen, kleurpagina s, transparante cover. Je ziet direct het printvoorbeeld. Helemaa...

 • Goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 12 February 2021 door Donné

  Ik liet mijn stageverslag printen, en het was erg goede kwaliteit. En het werd op tijd bezorgd.

 • Degelijke ringband in een dik boekje

  Gepubliceerd op 30 December 2020 door Mieke

  "Verslag" besteld van 250 blz. Mooi afgewerkt, prachtige fotoafdrukken, degelijke ringband. Ben zeer tevreden met het resultaat, Super; aanrader!

Bekijk meer klantenbeoordelingen