Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Visitekaarten printen

Goedkoop visitekaartjes laten drukken? Wij produceren al jouw visitekaartjes tegen lage prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld voor minder dan €10 al 200 visitekaartjes bestellen! En met onze handige bestel-opnieuw knop zal jij nooit meer zonder visitekaartjes zitten!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw visitekaart

Online visitekaarten printen

 • Personaliseer je visitekaart door je eigen ontwerp aan te leveren. Tip: zorg dat de tekst van je visitekaart niet te dicht bij de rand staat, zodat er bij het snijden geen tekst afvalt.
 • Het standaardformaat van visitekaartjes is 5,5 x 8,5 cm. Lever je bestanden aan in dit gestandaardiseerde formaat, zodat wij snel met het printen van je visitekaartjes aan de slag kunnen.
 • Visitekaartjes drukken we altijd op stevig papier voor een professionele uitstraling: 300 grams papier of 350 grams card, of kies voor een van onze luxere papiersoorten
 • Nieuw: vanaf heden kan je ervoor kiezen om een middenvouw in jouw visitekaartje te laten drukken aan zowel de lange als korte zijde. 
 • Visitekaartjes worden dubbel- of enkelzijdig bedrukt.
Veel papiersoorten voor jouw visitekaartjes
Goedkope visitekaartjes bestellen?
Bestel snel je dubbelzijdige visitekaartjes

Kleine oplage visitekaartjes drukken

Of je nu een grote of kleine oplage visitekaartjes nodig hebt, wij produceren jouw bestelling altijd snel en voordelig. Doordat het bestelproces volledig online gaat kunnen wij efficiënt werken en de kosten laag houden. Dit betekent voor onze klanten lage prijzen! Lever je bestanden aan als PDF of bijna elk ander bestandstype en betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL. Klik op 'bestel nu' en bereken gemakkelijk de prijs en leverdatum van jouw visitekaartjes.

Hoge kwaliteit visitekaartjes

Kies voor een van onze standaard papiersoorten voor je visitekaartjes: 300 grams en 350 grams (coating mogelijk!) of ga voor een meer luxe uitstraling met een van de andere beschikbare papiersoorten: Klassiek, Oud Hollands, Linnen persing, Metallic subtiel, Parelmoer luxe, Eco Vezelpapier, Kraft, Nevertear of Natuurkarton. 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Je kan gemakkelijk je bestand in ons online bestelformulier uploaden. Wij werken met PDF-bestanden, maar mocht je niet je eigen bestand kunnen converteren naar een PDF, dan kan ons systeem bijna elk ander bestandssoort omzetten naar PDF. Check wel altijd de online preview om te zien of er niks is verschoven bij het converteren. 

Dit kan je doen maar is niet per se nodig. Wanneer je een bestand zonder bleed of snijlijnen aanlevert, vergroten we jouw bestand met 1% zodat er na het snijden geen witranden over zullen blijven. 

Onze visitekaartjes zijn altijd het standaardformaat van 55 x 85mm. Je kan er ook voor kiezen om een visitekaart met middenvouw te nemen, in zowel de lange als korte zijde. Na het vouwen zullen ook deze visitekaartjes een eindformaat hebben van 55 x 85mm. Wil je een ander soort formaat voor je visitekaart? Probeer deze dan te bestellen bij het product losbladig

Upload je bestand in ons bestelformulier en bekijk de online preview om een goed beeld te krijgen van hoe jouw visitekaartjes er straks uit zullen komen te zien! 

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 4.328.962 visitekaartjes geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Dubbelzijdig drukken perfect

  Gepubliceerd op 23 August 2021 door Paula J Faber

  Voor het eerst visitekaartjes, dus dubbelzijdig laten drukken. Dit ging perfect en het bestelproces hiervoor ging erg goed!

 • Prachtige visitekaartjes‚Ķ

  Gepubliceerd op 16 August 2021 door Brievenmus

  Zojuist prachtige visitekaartjes ontvangen op eco vezelpapier. Altijd op tijd en van goed kwaliteit.

 • Mooi drukwerk

  Gepubliceerd op 12 August 2021 door Arne Everts Arts

  Ik heb wel wat vaker hier besteld, dit keer weer mooie posters, flyers en visitekaartjes gekregen. Helpen altijd en lezen de opmerkingen, open ter interpretatie van de drukker maar je kan altijd contact opnemen als je twijfelt.

Bekijk meer klantenbeoordelingen