Vaste klanten

Onze vaste klanten waarderen wij zeer. Daarom doen er alles aan om een gezonde relatie te onderhouden. Een goede samenwerking waarin er ruimte wordt gegeven aan elkaar zorgt op lange termijn voor het optimaal resultaat waar wij naar streven. Er is altijd de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek met elkaar aan te gaan om alle zaken goed op elkaar af te stemmen.

Korting

Wij hanteren een beleid waarin we geen vaste korting geven, vanwege het feit dat we al absulute bodemprijzen bieden. De prijs ontstaat uit materiaal- en arbeids- en servicekosten. Daarnaast hanteren wij standaard staffelkortingen. Dus: hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per exemplaar.

Favorieten

Bestel je vaak dezelfde producten? Dan hebben wij een handige tool voor jou: favorieten! Hiermee kun je artikelen vastzetten (bewaren) waardoor je met een simpele klik de juiste samenstelling voor het artikel hebt. 

Grootverbruiker

Plaats je wekelijks bestellingen en hanteert onze webshop de duurdere staffel, terwijl je in werkelijkheid een grootverbruiker bent? Neem dan contact met ons of om vaste staffelkortingen vast te leggen! Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen. De contactpersoon hiervoor is Bart van Diepen. 

Contact

Verplicht
Verplicht
E-mail is ongeldig
Verplicht
Bedankt voor uw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Mooi boekje met kleurige kaft.

  Vandaag door YCM van der Bijl

  Mooi boekje met kleurige kaft. Het boekje is gedrukt op stevig papier zodat de illustraties goed zichtbaar blijven. Sommige illustraties zijn iets aan de donkere kant. Maar het boekje is aantrekkelijk als geheel.

 • Goede en snelle service.

  Gisteren door Nico

  Goede en snelle service. Mooi resultaat, erg blij mee!

 • Top service!

  Gisteren door Iris Bruins Slot

  Snelle levering en fijn geholpen door de telefoon met enkele vragen. Goedkoop maar wel goede kwaliteit!! Bedankt print&bind.

Bekijk meer klantenbeoordelingen