Vaste klanten

Onze vaste klanten waarderen wij zeer. Daarom doen er alles aan om een gezonde relatie te onderhouden. Een goede samenwerking waarin er ruimte wordt gegeven aan elkaar zorgt op lange termijn voor het optimaal resultaat waar wij naar streven. Er is altijd de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek met elkaar aan te gaan om alle zaken goed op elkaar af te stemmen.

Korting

Wij hanteren een beleid waarin we geen vaste korting geven, vanwege het feit dat we al absulute bodemprijzen bieden. De prijs ontstaat uit materiaal- en arbeids- en servicekosten. Daarnaast hanteren wij standaard staffelkortingen. Dus: hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per exemplaar.

Favorieten

Bestel je vaak dezelfde producten? Dan hebben wij een handige tool voor jou: favorieten! Hiermee kun je artikelen vastzetten (bewaren) waardoor je met een simpele klik de juiste samenstelling voor het artikel hebt. 

Grootverbruiker

Plaats je wekelijks bestellingen en hanteert onze webshop de duurdere staffel, terwijl je in werkelijkheid een grootverbruiker bent? Neem dan contact met ons of om vaste staffelkortingen vast te leggen! Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen. De contactpersoon hiervoor is Bart van Diepen. 

Contact

Verplicht
Verplicht
E-mail is ongeldig
Verplicht
Bedankt voor uw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Geen nieuws


Nothing to show