Werkstuk printen

Moet je voor je studie een werkstuk maken en wil je deze netjes inleveren, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar kan krijgen? Bij ons kun je eenvoudig je bestelling online plaatsen, je bestanden uploaden in onze online bestelmodule en met onze online preview ben je altijd zeker van het eindresultaat. En dat allemaal voor een lage prijs. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw werkstuk

Bepaal zelf de afwerking van je werkstuk

Dankzij ons handige online bestelformulier heb jij altijd inzicht op alle afwerkingsmogelijkheden en de bijbehorende prijs. En met onze online preview ben jij altijd zeker van het eindresultaat van jouw werkstuk.

 • Kies uit onze verschillende inbindmethodes: Garenloos, Wire-O of Thermisch inbinden.
 • Kies het papiersoort van je werkstuk, je hebt keuze uit 80, 100, 160 gr of roman biotop 90 gr en glanzend 170 gr papier. 
 • Laat je werkstuk printen in kleur, zwart wit of geef aan welke pagina's in kleur moeten om geld te besparen.
 • Voor meer afwerkmogelijkheden kan je ons online bestelformulier bekijken. 
Goedkoop een werkstuk printen?
Een werkstuk printen en inbinden?

Razendsnel jouw werkstuk in huis

Bang dat je je deadline niet haalt? Wij leveren al binnen drie uur! Plaats voor 13:00u je bestelling met spoed en om 16:00u ligt jouw werkstuk al klaar bij ons in Amsterdam-West (of vanaf 18:00u bij een van onze andere pick-up points in Amsterdam). Met de post ligt je pakket binnen een dag op je deurmat. Betaal je liever geen spoedkosten? Dan leveren wij standaard binnen twee werkdagen of kun je het de volgende werkdag bij ons of onze pick-up points afhalen.

Gemakkelijk online besteld

Met ons online bestelformulier wordt het voor iedereen makkelijk om een bestelling te plaatsen. En om nog wat extra zekerheid te geven hebben wij een online preview ontwikkeld, zodat je nog eens per bladzijde kan checken of jouw bestand eruit zal komen te zien zoals jij in gedachten hebt. Heb je vragen of twijfels tijdens het bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice: zij staan 7 dagen per week voor jou klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

De voordelen van Student-Print

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Je verwacht het niet, maar: ja! Om de kosten nog meer te kunnen drukken kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Ook kan je voor een klein bedrag ervoor kiezen je bestelling bij een pick-up point te komen afhalen. En daar bovenop hebben wij ook nog eens een optie voor budget levering: dat betekent 10% extra korting in ruil voor een iets langere levertijd. Goede deals, toch?

De papiersoort die het meest geschikt is hangt af van jouw budget en het gewenste afwerkingsniveau. Onze meest gekozen papiersoort voor werkstukken is 100gr. Een 80gr papiersoort is ook goed te gebruiken voor een werkstuk, echter kan je een lichte doordruk zien van tekst en afbeeldingen. Mocht je een werkstuk als studiemateriaal gebruiken dan is dit geen probleem, alles blijft namelijk goed leesbaar. Maar bestel je een werkstuk als belangrijk drukwerk, dan is een minimum van 100gr papiersoort aan te raden. Heb je toch twijfels over welke papiersoort je moet kiezen? Bestel dan een papiermonsterboek tegen verzendkosten of neem contact op met onze klantenservice die je kan adviseren. 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. Zo ben je altijd zeker van het eindresultaat van je readers. 

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 5.816 werkstukken geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Het resultaat van de opdracht was…

  Gepubliceerd op 01 December 2020 door N Pollemans

  Het resultaat van de opdracht was geweldig, mooier dan ik had verwacht. Het programma waarmee je kunt aangeven hoe je je werk wilt laten afdrukken is prettig in gebruik en geeft heel veel mogelijkheden om je werkstuk te laten afdrukken zoals jij het...

 • Super

  Gepubliceerd op 27 August 2020 door Anne Bouma

  Meerderde keren besteld bij Printenbind, ben altijd tevreden geweest. heb slechts een keer een probleem gehad met het aanleveren en ben toen supergoed geholpen. Ik heb mijn werkstuk, wenskaartjes en naaipatronen hier laten printen. Ook de bezorging i...

 • Altijd goed!

  Gepubliceerd op 22 June 2020 door Kelly

  Meerdere keren bij Printenbind besteld, van werkstukken tot losse bladen - altijd goed!

Bekijk meer klantenbeoordelingen