LosbladigBestel goedkoop & snel losbladige documenten.

Heb je binnenkort een opdracht die je in moet leveren? Of je nu een grote oplage wil ontvangen of slechts een blaadje, bij ons kan het allemaal! Plaats eenvoudig je bestelling online en bespaar tijd en geld!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Losbladige prints voor elke portomonnee

Als student heb je het vaak niet zo breed en wil je natuurlijk al helemaal niet te veel betalen voor je drukwerk. Kies daarom bij ons welke specificaties je wil om kosten te kunnen drukken. Je kunt bijvoorbeeld zelf de papiersoort bepalen: 80, 100, 160, 300 grams papier. Wil je sterker papier? Kies dan voor 350 grams card. Daarnaast bieden wij ook Nevertear aan (water- en scheurbestendig papier). Zo kun je altijd prints bestellen in jouw prijsklasse. 

Snelle levering

Ben jij een student die zijn opdrachten altijd ruim op tijd af heeft of ben je net voor de deadline nog aan het typen? Wij bieden voor ieder wat wils aan. Met onze standaardlevering heb je je losbladige prints binnen twee werkdagen in huis. Bestel met spoed en je ontvangt je bestelling al binnen een werkdag. Kan het nog sneller? Ja zeker! Plaats je bestelling met spoed voor 13:00u en haal je bestelling om 16:00u af bij onze locatie in Amsterdam-West of om 18.00 bij een van onze pick-up points!

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 10.361.207 prints geproduceerd!

Geen nieuws


 • De bestelling plaatsen ging makkelijk.

  5 dagen geleden door Suzanne

  De bestelling plaatsen ging makkelijk. Ook werd mijn bestelling 2 dagen eerder al bezorgd dan verwacht. Heerlijk! En dat ondanks de huidige corona crisis. Mijn prints zien er mooi uit. Ze waren opgerold in een buis. Ik moest ze wel even plat maken ee...

 • Mooie kwaliteit en snel!

  Gepubliceerd op 05 August 2019 door Ferani

  Mooie kwaliteit! Zeer betaalbaar en snelle service. Niks op aan te merken.

 • Ik ben fan van Printenbind.

  Gepubliceerd op 05 August 2019 door Dijkstra

  Ik ben fan van Printenbind. Vanwege de duidelijke website, het feit dat je je opdracht van a tot z kunt volgen, en de kwaliteit van de geleverde producten

Bekijk meer klantenbeoordelingen