Losbladig drukwerk

Heb jij drukwerk dat je wil laten printen, maar wil je hier liever niet te veel voor betalen? Student-Print is er voor alle studenten die drukwerk nodig hebben. Wij printen jouw prints met hoge kwaliteit, een snelle levering en denken ook nog eens aan jouw studentenbudget!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Online drukwerk bestellen

Door middel van ons handige online bestelformulier heb jij binnen no time je bestelling geplaatst.

 • Bepaal het formaat, de oplage en het aantal pagina's.
 • Wil je je prints volledig in kleur of wil je alleen bepaalde pagina's in kleur hebben geprint?
 • Bepaal of je enkel- of dubbelzijdige prints wil.
 • Kies uit één van onze 17 papiersoorten! Voor elke gelegenheid en voor elk product is er een bijpassende papiersoort. 
 • Kies voor een optionele afwerking: ponsen, vouwen of nieten. 
Goedkoop printen doe je bij Student-Print
Goedkoop printen voor alle studenten
Goedkope prints bestel je bij Student-Print

Snelle levering

Ben jij een student die zijn opdrachten altijd ruim op tijd af heeft of ben je net voor de deadline nog aan het typen? Wij bieden voor ieder wat wils aan. Met onze standaardlevering heb je je losbladige prints binnen twee werkdagen in huis. Bestel met spoed en je ontvangt je bestelling al binnen een werkdag. Kan het nog sneller? Ja zeker! Plaats je bestelling met spoed voor 13:00u en haal je bestelling om 16:00u af bij onze locatie in Amsterdam-West of om 18.00 bij een van onze pick-up points!

De goedkoopste van NL

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en kunde opgedaan waardoor wij vandaag de dag een enorm efficient bestel- en productieproces hebben kunnen opzetten. Mede dankzij deze efficientie kunnen wij de kosten laag houden. En omdat wij begrijpen dat studenten vaak geen groot budget hebben om prints te laten maken, kiezen wij ervoor om deze lage kosten door te berekenen met als resultaat ook lage prijzen voor de klant. Want wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om prints te laten maken, ongeacht je budget. 

FAQ

Wij kunnen jouw bestelling al binnen 3 uur hebben geproduceerd met onze spoed optie. Check hier onze volledige levertijden. 

Door ons online bestelformulier kan jij heel eenvoudig het bestand uploaden dat jij graag geprint wil hebben. Onze website converteert jouw bestand automatisch naar PDF formaat waarna jij een online preview zal krijgen te zien. Na het goedkeuren van deze preview kan jij je bestelling afronden waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met jouw bestelling! 

Wij kunnen losbladig drukwerk tot 440 x 310mm printen. Wil je grotere prints laten printen? Kijk dan eens bij het product poster.

Met onze professionele materialen en machines zijn wij in staat om een goede kwaliteit te leveren in het printen en inbinden van alle bestellingen. Wij scoren niet voor niks een 9.4 onder meer dan 2600 reviews!

Heb je een andere vraag? Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via chat, email en telefoon. Wij helpen je graag verder!

Student-print heeft tot nu toe al 19.104.199 prints geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Lekker snel en foutloos geleverd, weer heel blij mee!

  22 dagen geleden door Yvonne Witte

  Lekker snel en foutloos geleverd, weer heel blij mee! Mooie stevige prints, goed van kleur.

 • Goede kwaliteit

  Gepubliceerd op 17 September 2021 door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  Gepubliceerd op 16 September 2021 door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen