Bierviltje

Het studentenleven en feestjes zijn eigenlijk onlosmakelijk van elkaar verbonden. Ben jij op zoek naar een leuke en simpele manier om promotiemateriaal voor bijvoorbeeld je studie- of studentenvereniging te creëren? Kies dan voor zelfontworpen bierviltjes! Lever een bestand aan en wij zorgen er voor dat je binnen minimaal twee werkdagen je gepersonaliseerde bierviltjes ontvangt!

Is het feestje al eeder? Bestel dan met spoed

 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw bierviltje

Hoge kwaliteit bierviltjes met je eigen ontwerp

 • Je kunt kiezen uit een rond of vierkant bierviltje. Let hier op wanneer je het ontwerp maakt!
 • Kies voor een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking van je bierviltjes
 • De bierviltjes zijn altijd van hoge kwaliteit. Jouw ontwerp wordt op houtbord materiaal (1,5mm) bedrukt. Dit is opdikkend materiaal, gemaakt van houtvezels en ook nog eens 100% recyclebaar!
 • Er is geen minimum aantal stuks om te bestellen! Je bestelt je eigen ontworpen biervieltjes al vanaf 1 exemplaar.
Bestel ronde bierviltjes
Bestel vierkante bierviltjes

Jouw bierviltjes snel geleverd

Dankzij onze online bestelmodule kun je niet alleen eenvoudig je bestelling plaatsen, maar kunnen wij ook snel en efficient jouw bestelling verwerken. Zo kunnen we de kosten laag houden en razendsnel leveren. De bierviltjes kun je de volgende werkdag afhalen in Amsterdam of heb je standaard binnen twee werkdagen in huis. Sneller is uiteraard ook mogelijk. Bestel voor 13:00u met spoed je bestelling en haal diezelfde dag je pakket af bij ons in Amsterdam-West (16:00u) of bij een van onze pick-up points in Amsterdam (18:00u). Per post ontvang je de bierviltjes binnen een werkdag.

Student-print heeft tot nu toe al 30.075 bierviltjes geproduceerd!
 • MAT GELAMINEERDE COVER

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • PLAATS JE EIGEN LOGO OP HET VERZENDLABEL

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat saai? Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om jouw eigen logo te laten plaatsen op je bestelling!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  5 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  5 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  5 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen