Bierviltje

Bij een echt studentenleven horen heel veel feestjes. Ben je op zoek naar leuk en makkelijk promotiemateriaal? Bierviltjes zijn hier perfect voor. Lever een eigen bestand aan en wij zorgen dat je binnen twee werkdagen gepersonaliseerde bierviltjes ontvangt.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw bierviltje

Hoge kwaliteit bierviltjes met je eigen ontwerp

  • Je kunt kiezen uit een rond of vierkant bierviltje. Let hier op wanneer je het ontwerp maakt!
  • Kies voor een enkel- of dubbelzijdig bedrukt bierviltje
  • De bierviltjes zijn altijd van hoge kwaliteit. Jouw ontwerp wordt op houtbord materiaal (1,5mm) bedrukt. Dit is opdikkend materiaal, gemaakt van houtvezels en ook nog eens 100% recyclebaar!

Jouw bierviltjes snel geleverd

Dankzij onze online bestelmodule kun je niet alleen eenvoudig je bestelling plaatsen, maar kunnen wij ook snel en efficient jouw bestelling verwerken. Zo kunnen we de kosten laag houden en razendsnel leveren. De bierviltjes kun je de volgende werkdag afhalen in Amsterdam of heb je standaard binnen twee werkdagen in huis. Sneller is uiteraard ook mogelijk. Bestel voor 13:00u met spoed je bestelling en haal diezelfde dag je pakket af bij ons in Amsterdam-West (16:00u) of bij een van onze pick-up points in Amsterdam (18:00u). Per post ontvang je de bierviltjes binnen een werkdag.

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 3.588 bierviltjes geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show