Folder

Heb je promotomateriaal nodig voor bijvoorbeeld je studentenvereniging? Laat dan goedkoop en snel je professionele folders printen bij Student-Print! Je folders worden in het midden gevouwen, zodat je zowel de binnen- als de buitenkant met informatie kunt bedrukken. Benieuwd naar de prijzen en leverdatum? Klik dan op de 'Bestel nu' knop.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw folder

Printen op elk gewenst formaat

  • Onze folders worden altijd in het midden gevouwen.
  • Veel van onze folders worden op A5 formaat gedrukt, maar andere formaten (A4, A6 of afwijkende formate) zijn ook mogelijk.
  • Het aanleveren van documenten moet gebeuren in losse pagina's en dus niet in spreads.

Kleine oplage folders laten drukken

Zelfs bij kleine oplage folders is het bij ons mogelijk om deze voor een lage prijs te bestellen. Haal je folders gratis af bij onze vestiging in Amsterdam of maak gebruik van een van onze pick-up points. Uiteraard kan je je bestelling ook gewoon laten bezorgen met veel verschillende bezorgopties.

Goedkoop folders bestellen

Wil jij voor de laagste prijs folders laten drukken? Kies dan voor lichtere papiersoorten om de kosten te drukken. Is een luxe uitstraling belangrijker dan de laagste prijs? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Bij vragen over papiersoorten kan je 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice. Of vraag een papiermonsterboekje aan en betaal alleen verzendkosten hiervoor. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 230.159 folders geproduceerd!

Geen nieuws


Nothing to show