Folder

Ben je op zoek naar een drukker die mooie maar scherp geprijsde folders kan printen? Laat dan gemakkelijk en snel je professionele folder printen bij Student-Print. Dankzij ons efficiente productieproces kunnen wij onze prijzen lager houden dan de concurrentie, maar mét een hoge kwaliteit. Benieuwd naar de prijzen en levertijden? Klik dan op de "Bestel nu" knop en maak gebruik van ons dyanamische online bestelformulier!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw folder

Printen op elk gewenst formaat

 • Onze folders worden altijd in het midden gevouwen.
 • Veel van onze folders worden op A5 formaat gedrukt, maar andere formaten (A4, A6, Din long of afwijkende formaten) zijn ook mogelijk.
 • Het aanleveren van documenten moet gebeuren in losse pagina's en dus niet in spreads.
 • Kies of je een folder in kleur of zwart/wit wil hebben.
 • Bepaal het papiersoort. De meest populaire papiersoort voor folder is 160gr. 
 • Kies voor een midden vouw aan de lange of korte zijde.
 • Wil je een luxe uitstraling achterlaten met je folders? Kies dan voor een coating die zorgt voor extra glans en bescherming. 

Kleine oplage folders laten drukken

Door onze gestroomlijnde processen is het zelfs bij kleine oplage folders mogelijk om deze voor een lage prijs te bestellen. Hierdoor is het al mogelijk om 1 folder te laten drukken, zonder de hoofdprijs te betalen. Wil je het liever nog goedkoper hebben? Haal je folders dan gratis af bij onze vestiging in Amsterdam of maak gebruik van een van onze pick-up points. Uiteraard kan je je bestelling ook gewoon laten bezorgen met veel verschillende bezorgopties.

Goedkoop folders bestellen

Wil jij voor de laagste prijs folders laten drukken? Kies dan voor lichtere papiersoorten om de kosten te drukken. Is een luxe uitstraling belangrijker dan de laagste prijs? Kies dan voor een zwaardere papiersoort. Bij vragen over papiersoorten kan je 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice. Of vraag een papiermonsterboekje aan en betaal alleen verzendkosten hiervoor. 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 235.800 folders geproduceerd!

Geen nieuws


 • Goede en snelle service!

  Gepubliceerd op 05 October 2015 door Zoe

  Ik heb nu meerdere malen verschillende producten (gevouwen folders, posters, visitekaartjes, flyers) besteld bij Printenbind, en elke keer was ik zeer tevreden over het resultaat. Ook krijg je hele goede service, ik had een keer een bestand met een t...

Bekijk meer klantenbeoordelingen